Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 21. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Lav razmišlja o bivšoj vezi, Jarac se dobro oseća u društvu prijatelja... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 21. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 21. septembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Bilo bi najbolje da se ne obazirete previše na druge ljude, njihove izjave i postupke jer ćete danas biti jedni od retkih koji su “sa obe noge zemlji”.

LJUBAV
Mogući su verbalni sukobi sa partnerom koje ćete lako rešiti ukoliko se okrenete romantici. Slobodni neće ni biti svesni koliko su se zaljubili u jednu osobu.


Bik 21.4.-21.5.

Ovaj dan nosi dosta dinamike, i previše. Prijaće vam da se, makar na mentalnom nivou, na kratko isključite iz svega i povratite unutrašnji balans.

LJUBAV
Slobodni neće biti sigurni šta njihova simpatija oseća prema njima. Zauzeti će se sa partnerom najbolje slagati ukoliko na bilo koji način promene rutinu.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Sami sa sobom osećaćete se jako lepo, međutim, kontakti sa drugim ljudima kvariće vam raspoloženje. Činiće vam se kao da svi hoće da vam očitaju neku lekciju.

LJUBAV
Za slobodne će se interesovati neko koga često sreću. Verovatno je u pitanju kolega sa posla. Zauzetima će partner skretati pažnju na sebe, ne obavezno u pozitivnom smislu.


Rak 22.6. - 22.7.

Bićete prekomerno osetljivi, ali ćete toga i sami biti svesni, pa ćete se truditi da izbegavate stresne situacije koliko god to bude bilo u vašoj moći.

LJUBAV
Kada su u pitanju neke vaše lične dileme, partner vam može biti mnogo veća podrška nego što ste mislili. Slobodni neće ni primetiti nečije udvaranje.
 

Zablude u astrologiji: Ovan mudrost, Blizanac prednost, Riba slabost...


Lav 23.7.- 22.8.

Neće vam prijati samoća. Sa druge strane, iako ćete u načelu želeti da budete okruženi ljudima, imaćete utisak da vas u vašem okruženju niko ne razume.

LJUBAV
Ako ste slobodni, trudićete se da okolini skrenete pažnju na sebe, ali ćete u tome uspeti samo delimično. Zauzeti će razmišljati o nekoj svojoj bivšoj vezi.


Devica 23.8. - 22.9.

Ne može se reći da će vam ovaj dan biti naklonjen po svim pitanjima, međutim, vi ćete pronaći način da u njemu uživate, bez obzira na pojedine ne tako prijatne situacije.

LJUBAV
Ako ste u vezi, najlepši deo dana biće vam onaj koji ćete provesti u društvu voljene osobe. Slobodni će postati preduzimljiviji kada je ljubav u pitanju, željni noviteta na tom planu.
Vaga 23.9. - 22.10.

Bez obzira što vam današnje okolnosti neće dati priliku da se prikažete u najboljem svetlu, nećete sumnjati u svoje kvalitete. Takođe ćete biti svesni tuđih nedostataka.

LJUBAV
Partner će vas kritikovati i skrenuti vam pažnju na mnoge slabosti vaše veze. Vi ćete smatrati da je za njih odgovoran koliko i vi. Slobodni će biti skloni platonskim ljubavima.
 

Ljubavni horoskop za jesen 2019. godine! Velike promene!Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas mnogo toga neće funkcionisati onako kako ste vi zamislili, međutim, situaciju ćete dodatno pogoršati ako išta budete silili. Pustite da stvari idu svojim tokom.

LJUBAV
Ako ste u vezi, prijaće vam partnerova blizina, ali i njemu vaša jer ćete biti vrlo nežni i romantični. Slobodni će se naći na meti jedne veoma šarmantne i zavodljive osobe.


Strelac 21.11.- 21.12.

Želećete da vas danas svi ostave na miru. Ono malo vremena što ćete uspeti da odvojite za sebe, iskoristićete tako što ćete razmišljati o nekim svojim minulim postupcima.

LJUBAV
Slobodni će biti razočarani u izbor potencijalnih partnera iz više razloga. Ako ste u vezi, partner će vas opterećivati nekim stvarima koje vi lično smatrate nevažnim.


Jarac 22.12.- 19.1.

Pokušaćete da se distancirate od onih koji će, po vašem mišljenju, bez preke potrebe ulaziti u konflikte i, generalno, širiti negativnu energiju oko sebe.

LJUBAV
Bez obzira da li ste u vezi, ili ne, mnogo bolje ćete se osećati u društvu prijatelja. Sa druge strane, zauzeti neće imati ništa protiv da im se partner pridruži u izlasku.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Ovaj dan ćete želeti da prespavate. Kako to, verovatno, ipak nećete učiniti, bićete svedok nekih događaja koji će vas potpuno zbuniti i izbaciti iz ravnoteže.

LJUBAV
Postoji mogućnost da partner otkrije neku vašu tajnu. Pošto ga to što bude saznao neće obradovati, sukob će biti neizbežan. Slobodni se ni za koga neće specijalno zanimati.


Ribe 20.2.- 20.3.

Svojim nonšalantnim nastupom spasićete se od raznoraznih napornih diskusija koje će mnogi iz vašeg privatnog i poslovnog okruženja pokušati da povedu sa vama.

LJUBAV
Ako ste slobodni, shvatićete da se mnoge osobe interesuju za vas. Zauzeti će se potruditi da u svoj emotivni odnos unesu malo više dinamike i uzbuđenja.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>