Zvezde Granda

Parovi

Počinje nova sezona! Zvezde Granda od sutra na Prvoj!

Počinje nova sezona najvećeg muzičkog spektakla “Zvezde Granda”! Od sutra, svake subote u 21 čas na Prvoj televiziji. Postoje i neke novine, a jedna od njih je pravilo crvenih figura.

Počinje nova sezona! Zvezde Granda od sutra na Prvoj! Screenshoot/InstagramČlanovi žirija spektakularnog šou programa “Zvezde Granda” vratili su se na posao i zasedaju u istom sastavu. Čuvena šestorka: Dragan Stojković Bosanac, Viki Miljković, Marija Šerifović, Jelena Karleluša, Ana Bekuta i Đorđe David ponovo kreće u potragu za najlepšim glasom regiona, a njihov zadatak kao i uvek neće biti nimalo lak. U svakoj emisiji pridružiće im se po jedan gostujući član, koji će takođe imati ulogu mentora. 

"Ako gostujući član žirija, koji se menja u svakoj emisiji, pritisne taster, kandidat može da bira između njega i nekog od članova stalnog žirija koji je, takođe, pritisnuo taster. Sa druge strane, ako niko od članova stalnog žirija ne pritisne taster, gostujući član žirija može, iako prethodno nije glasao, da se odluči da uzme kandidata u svoje okrilje, odnosno da mu postane mentor. To pravo smo Snežana i ja imali prethodne godine, ali ove smo ga ustupili gostujućim mentorima"- kaže Saša Popović.

Pored toga, novina je i pravilo crvenih figura. O čemu se tačno radi saznaćete sutra u 21 čas na Prvoj televiziji. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>