Region

Svet

Milica Todorović: Istina je da više nisam u vezi sa Milošem!

Sve je još sveže i bolno! Milica Todorović prvi put posle dva meseca progovorila o raskidu sa koreografom!  Istina je da više nisam u vezi sa Milošem, rastali smo se pre dva i po meseca. 

Milica Todorović: Istina je da više nisam u vezi sa Milošem! Screenshoot/InstagramPre pola godine 28-godišnja pevačica je pričala o potencijalnoj udaji i zasnivanju porodice, te su priče o prekidu veze zvučale kao neslana šala. Iako desetak dana nije želela da priča na ovu temu, Milica Todorović je konačno rešila da definitivno potvrdi raskid.

"Istina je da više nisam u vezi sa Milošem, rastali smo se pre dva i po meseca. Sve je još uvek sveže i bolno, kao i svaki raskid, i zato sam rešila da se na neko vreme povučem sa medijske scene kako bih se pripremila za sve one poslovne izazove koje me čekaju od jeseni ili zime." - istakla je Todorovićeva.

"Hvala svim medijima i ljudima na razumevanju i što su uz mene. Družimo se uskoro." - zaključila je pevačica, naglašavajući da ne želi da ulazi u detalje raskida.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/story.rs

Povezane vesti:


>