Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 20. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Rak će osvajati naklonost svih koje sretne, Riba sreću nalazi u porodici... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 20. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 20. septembar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete nestrpljivi u svemu što budete radili, pa ćete napraviti i poneku grešku. Isto se odnosi i na vaše donošenje zaključaka koje će biti prevremeno.

LJUBAV
U kontaktu sa partnerom, pokazivaćete više interesovanja za iskren i otvoren razgovor nego za intimu. Slobodni se mogu sasvim neočekivano zaljubiti.


Bik 21.4.-21.5.

Dan pred vama ne donosi vam puno događaja. Uglavnom će se sve svoditi na vaše svakodnevne i uobičajene aktivnosti i dužnosti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom biće veoma skladan. Slobodni se mogu interesovati za osobu koja im šalje zbunjujuće signale.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Delovaćete povučeno i stidljivo, a u stvari ćete samo biti zamišljeni nad nekim ličnim planovima za skoriju budućnost.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete nešto privrženiji svom partneru nego prethodnih dana. Slobodni će ovaj dan želeti da provedu u miru, pa će se odlučiti za boravak kod kuće.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete se po svim pitanjima osećati bolje nego prethodnih dana. Svojim stavom i ponašanjem osvajaćete naklonost svih sa kojima se susretnete.

LJUBAV
Ako ste u vezi, prijaće vam da zajedno sa partnerom odete u pozorište, ili bioskop. Slobodni će bez napora šarmirati osobu koja im se dopada.


Lav 23.7.- 22.8.

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali nesuglasice sa bliskim osobama, ili nesporazume sa kolegama, danas ćete bez puno truda moći da ih izgladite.

LJUBAV
Nećete biti toliko usmereni na partnera koliko na prijatelje i članove porodice. Slobodni će biti dosta komunikativni i lako će ostvarivati kontakt sa nepoznatim ljudima.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas možete biti neodlučni po nekim pitanjima po kojima ste dosad izražavali jasan stav. Izbegavaćete bilo kakve rizike.

LJUBAV
Oni koji su slobodni, biće pomalo nepoverljivi kada je ljubav u pitanju, pa će retko kome dati šansu. Zauzeti će dobiti koristan savet od svog partnera.

Godišnji horoskop za 2020. godinu! Kratak ali veoma jasan!



Vaga 23.9. - 22.10.

Lako ćete se prilagođavati okolnostima i situacijama koje niste ranije iskusili. Takođe ćete imati više sluha za tuđe probleme.

LJUBAV
Slobodni neće biti naročito skloni da se zaljube, ali ih to neće sprečiti da flertuju. Zauzeti će partneru pokazivati svoju ljubav kroz sitne znakove pažnje.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Najdraži deo dana biće vam onaj u kojem ćete moći da se osamite. Neće vam biti potrebno da vas neko drugi animira.

LJUBAV
Slobodni će pre maštati o osobi koja im se dopada nego što će biti spremni da u stvarnosti nešto preduzmu po tom pitanju. Zauzete će zanimati samo fizički aspekt veze u kojoj su.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete malo manje biti usmereni na sebe, a malo više na ljude iz svog bližeg i daljeg okruženja. Želećete da steknete nova poznanstva.

LJUBAV
Ako ste u vezi, na sve načine ćete se truditi da udovoljite svom partneru. Slobodni će puno razmišljati o bivšoj ljubavi, ali će biti otvoreni i za neku novu priču.


Jarac 22.12.- 19.1.

Vaše samopouzdanje će ojačati, pa nećete bežati od suočavanja sa izazovima. Biće vam jasnije šta treba da uradite kako biste ostvarili svoje namere.

LJUBAV
Ako ste u vezi, nećete se previše obazirati na partnerove potrebe. Slobodni će biti pomalo kruti u kontaktu sa drugim ljudima, pa im ne predstoji puno uspeha na ljubavnom planu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete optimistični, veseli i opušteni. Retko šta će moći da vas izbaci iz takta, ili da vam pokvari današnje lepo raspoloženje.

LJUBAV
Ako ste u vezi, verovatno ćete poželeti da svoj odnos sa partnerom osvežite nekim novim sadržajima. Slobodni će sa lakoćom zavesti osobu koja ih interesuje.


Ribe 20.2.- 20.3.

Sreću ćete tražiti u kontaktu sa porodicom i bliskim osobama pred kojima možete da budete potpuno prirodni i opušteni.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete vrlo strastveni što ćete pokazati u intimnim trenucima provedenim sa partnerom. Slobodni će zavoditi, ali će se opirati da i sami budu zavedeni.
 

Horoskop preporučuje da ih se klonite! Oni su vaši najveći neprijatelji!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>