Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 19. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Rak je danas bez energije, Riba se ponaša kao da su svi protiv nje... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 19. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 19. septembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Želećete da provedete kvalitetno vreme sa osobama koje su vam bliske. Imaćete utisak da ste ih neopravdano zapostavili u prethodnom periodu.

LJUBAV
Zauzeti će se lepo slagati sa partnerom sve do večernjih sati kada su mogući manji nesporazumi. Slobodni će se posvetiti prijateljima i porodici.


Bik 21.4.-21.5.

U popodnevnim satima, ali i tokom večeri, možete osećati pojačanu nervozu. Ljudima u vašem okruženju biće teško da nađu zajednički jezik sa vama.

LJUBAV
Slobodnima ljubav i potencijalni ulazak u novu vezu danas neće biti ni na kraj pameti. Zauzeti mogu da u večernjim satima, ničim izazvani, započnu raspravu sa partnerom.

 

Horoskop preporučuje da ih se klonite! Oni su vaši najveći neprijatelji!


Blizanci 22.5.- 21.6.

U prvom delu dana bićete usporeni i zamišljeni, ali ćete u popodnevnim časovima osetiti nalet energije. I vaše raspoloženje će se znatno popraviti.

LJUBAV
Ako ste slobodni, svojoj simpatiji možete slati zbunjujuće signale. Zauzeti će teško uskladiti svoje slobodno vreme sa partnerovim.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete ostati bez energije. Prijaće vam da večernje sate provedete u mirnom, dobro poznatom ambijentu i odabranom društvu.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se sukobljavati oko nevažnih stvari. Na kraju ćete mu popustiti i pomiriti se. Slobodni će biti više zainteresovani za druženje nego za ljubav.


Lav 23.7.- 22.8.

Imaćete više energije nego prethodnih nekoliko dana. Takođe ćete biti društveniji, pa ćete u večernjim satima poželeti da negde izađete sa prijateljima.

LJUBAV
Ako ste slobodni, ostvarićete poznanstvo sa osobom koja ima slična interesovanja kao vi. Zauzeti će se dobro slagati sa partnerom po svim pitanjima.

Nedeljni horoskop: Ovan faza iskrenosti, Lav zahlađenje odnosa...


Devica 23.8. - 22.9.

Prvi deo dana neće vam doneti mnogo dinamike i uzbuđenja. Uveče, kada ćete već biti pomalo umorni i pospani, postaće interesantnije.

LJUBAV
Ako ste slobodni dobićete poziv za izlazak od strane osobe koju dugo niste videli. Zauzeti treba da izbegavaju razgovore na ozbiljne teme i da se prepuste strasti.
Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete lepo raspoloženi, ali će vam obaveze donekle kvariti ugođaj. Danas biste se samo odmarali, uživali i zaobišli sve što ima veze sa praktičnom stranom života.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se odlično slagati. Možete očekivati jedan idiličan dan na ljubavnom planu. Slobodni neće biti ni svesni svog šarma i privlačnosti.
 

Ovi znakovi privlačiće novac ove jeseni, predviđa horoskop!


Škorpija 23.10.- 22.11.

U odnosu na prethodnih nekoliko dana, danas ćete biti tajanstveni, zatvoreni i nepristupačni, naročito u večernjim satima, ali uopšte nećete biti neraspoloženi.

LJUBAV
Ako ste u vezi, želećete da veče provedete nasamo sa partnerom i uživate u trenucima intime. Slobodni će se zadovoljiti čarima platonskih ljubavi.
 

Stvari koje je izluđuju! Horoskop kaže da Devica ne podnosi površnost!Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete obaveze i sve što ima veze sa dosadnom i neinspirativnom stranom života staviti u drugi plan. Bićete nadahnuti, maštoviti i puno ćete se družiti.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, osoba koju ste nedavno upoznali postaće vam sve intrigantnija. Zauzeti će naći vremena i za partnera i za prijatelje.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete se malo uozbiljiti. Želećete da ispravite neke svoje skorašnje greške i da značajnim stvarima pristupite sa većom dozom zrelosti.

LJUBAV
Slobodni će biti previše zaokupljeni poslom da bi se bavili ljubavnim prilikama. Zauzeti se neće u svemu složiti sa partnerom, ali će biti otvoreni za kompromis.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete pažnju usmeriti na svoju širu okolinu. Želećete da se povežete sa ljudima koje smatrate originalnim i kojima se na neki način divite.

LJUBAV
Ako ste slobodni, privući će vas neko ko je inteligentan i širokih shvatanja. Zauzeti će biti pomalo u svom svetu i slabo će se posvećivati partneru.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete bez ikakvog konkretnog razloga nepoverljivi čak i prema osobama koje su vam bliske. Ponašaćete se kao da su se svi okrenuli protiv vas.

LJUBAV
Ako ste u vezi, prepustite se nežnosti, ljubavi i strasti, a važne razgovore povedite drugom prilikom. Slobodni mogu imati tajnu simpatiju.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>