Region

Svet

Anabela Atijas alarmirala policiju jer je pas lajao na nju??!

Pevačica Anabela Atijas alarmirala je prošle nedelje policiju jer je pas lajao na nju, a onda je otišla sa lica mesta. Ona je tvrdila da je nju i njenu najmlađu ćerku Blankicu na ulici iznenada napao pas! Devojčica čiji je pas prijavljen, objasnila je šta se zaista dogodilo.

Anabela Atijas alarmirala policiju jer je pas lajao na nju??! Screenshoot/Instagram



Na kraju se ipak ispostavilo da je pevačica digla paniku samo zato što je jedan labrador zalajao na njih dok su prolazile, ali do konkretnog incidenta nije ni došlo. Ova situacija dogodila se 10. septembra oko 20.30 u Skojevskom naselju u Beogradu, a Anabela je pozvala policiju na broj 192 i prijavila da je pas napao nju i njenu ćerku u Ulici Luke Vojvodića.

"Anabela je pozvala policiju kada je jednog poslepodneva sa najmlađom ćerkom šetala gradom, kada je došlo do iznenadnog susreta sa nepoznatom devojčicom, čiji je pas odjednom počeo da laje. Anabela se uspaničila bez ikakvog konkretnog razloga, pa je počela da viče na nepoznatu devojčicu govoreći joj da skloni odmah svog ljubimca. Ona je pevačici pokušala da objasni da nema razloga da se plaši jer je pas čvrsto vezan uzicom. Objasnila joj je da, bez obzira na to što izgleda kao da će da napadne, njen pas samo laje na druge pse. Atijasova je odmah objasnila da nema nameru da se sa njom raspravlja, pa je rekla će odmah da pozove policiju." - otkriva nam upućen sagovornik, vlasnik jednog lokala ispred kog se čitava drama odigrala.

Kako smo saznali, Anabela je izgubila strpljenje, nervozna iz nepoznatih razloga, pa je odmah pozvala policiju navodeći da je nju i njenu ćerku napao besan pas.

"Anabela je pozvala policiju i objasnila da je besan pas van kontrole i u svakom trenutku može nekoga da ujede i zada ozbiljne rane. Rekla je da ga često viđa u kraju, pa je tom prilikom zamolila organe reda da što pre izađu na lice mesta kako životinja ne bi pobegla, a vlasnica ništa ne radi kako bi je obuzdala. Samo je preuveličala situaciju, pa je posle obraćanja devojčici čiji je pas bio nastavila svojim putem iako je policija kasnije došla." - rekao nam je izvor.

Iz policije su pitali pevačicu da li je potrebno da pošalju Hitnu pomoć, ali je ona odgovorila da ne treba jer niko nije povređen. Patrola je odmah odjurila na lice mesta, ali uzalud, jer nje tamo nije bilo - rekao je izvor za Srpski telegraf.

Policajci nisu zatekli Anabelu i njenu ćerku, koje su pozvale policiju, a potom isparile, ali su pronašli 14-godišnjakinju L. J., koja je objasnila šta se dogodilo. Devojčica je ispričala da niko nikog nije napao, već je samo njen pas, rase labrador, zalajao na Anabelu, njenu ćerku i njihovog psa dok su se mimoilazili. Pevačica je burno reagovala, nakon čega su svi nastavili svako svojim putem. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>