Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 18. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 18. septembar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Današnji dan teći će vam dosta sporo, međutim takav ritam je upravo ono što će vam najviše prijati. Naći ćete vremena za sebe, svoje želje i potrebe.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni moguće je da puno razmišljate, a ništa ne činite kako biste se zbližili sa osobom koja vam se dopada. Zauzeti će provesti lep dan u društvu partnera.
 

Nedeljni horoskop: Ovan faza iskrenosti, Lav zahlađenje odnosa...



Bik 21.4.-21.5.

Možete se bez ikakvog razloga osećati napeto i iziritirano. Objektivnost vam danas neće biti jača strana, tako da pokretanje važnih pitanja ostavite za neki drugi dan.

LJUBAV
Ako ste u vezi tražićete od voljene osobe da vam se više posveti. Slobodnima će se činiti da su u prošlosti napravili puno pogrešnih procena na emotivnom planu.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete biti usporeni i pasivni, verovatno i duboko zamišljeni nad nekim pitanjima koja pripadaju duhovnoj sferi vašeg života. Probudiće vam se mašta.

LJUBAV
Ako ste slobodni privlači vas ideja o jednoj zabranjenoj ljubavi. Zauzeti će biti pomalo nepristupačni u kontaktu sa partnerom. U večernjim satima situacija će se promeniti na bolje.


Rak 22.6. - 22.7.

Tokom današnjeg dana mnogo toga privlačiće vaše interesovanje. Vaš um biće živahan i radoznao, kao i sposoban da pruži odgovor i na najkompleksnija pitanja.

LJUBAV
Ako ste slobodni uživaćete u društvu prijatelja. Ljubav vam neće nedostajati. Oni koji su u vezi odlučiće da veče provedu dinamično, sa partnerom, ili bez njega.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete nestrpljivi da sprovedete neke važne planove u delo. Ipak, nemojte žuriti. Sve sagledajte iz jedne šire perspektive pre nego što krenete u akciju.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi danas ćete teško naći vremena za voljenu osobu. Slobodni će delovati dosta dominantno u kontaktu sa suprotnim polom, možda i previše.
 

Ovi znakovi privlačiće novac ove jeseni, predviđa horoskop!



Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete biti vrlo fleksibilni i tolerantni s kim god, ili s čim god da dođete u susret. Sve će vam delovati nekako jednostavno i lako rešivo.

LJUBAV
Oni koji su u vezi vodiće duge i prijatne razgovore sa voljenom osobom. Slobodni će tražiti inspiraciju u mnogo čemu, a pre svega u kontaktu sa neobičnim ljudima.


Vaga 23.9. - 22.10.

Moguće je da ćete donekle ostavljati utisak nepristupačne, čak arogantne osobe, međutim, neće vas puno interesovati šta okolina misli o vama.

LJUBAV
Ako ste u vezi, nećete biti toliko raspoloženi za razgovor, koliko za fizički kontakt sa voljenom osobom. Slobodni će znati kako da skrenu pažnju na sebe.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Iako ćete biti sposobni da se samostalno izborite za sebe, u velikoj meri oslanjaćete se na sve osobe koje su vam bliske. Na neki način, želećete poseban tretman.

LJUBAV
Slobodni će se u nedostatku dešavanja na emotivnom planu okrenuti porodici i prijateljima. Zauzetima će partner ugađati u svemu, pa i na sopstvenu štetu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete biti veoma vredni i radni. Držaćete pod kontrolom svaki aspekt svog života i izboriti se sa nizom obaveza koje su vas opterećivale u prethodnim danima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partneru ćete posvetiti pažnje taman onoliko koliko je potrebno da biste održali mir u vašem emotivnom odnosu. Slobodne danas ljubav neće zanimati.
 

Stvari koje je izluđuju! Horoskop kaže da Devica ne podnosi površnost!



Jarac 22.12.- 19.1.

Tokom celog dana pratiće vas lepo raspoloženje. Nećete mnogo razmišljati o tekućim problemima. Nastojaćete da ugodite sebi i osobama koje volite.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni prijaće vam što ćete se danas na neki način nalaziti u centru pažnje. Zauzeti će se odlično slagati sa partnerom. Uživaćete u zajedničkim trenucima.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete ishitreni, napeti i osetljivi. Povedite računa da nekim svojim postupkom ne izazovete bespotreban sukob sa bliskim osobama.

LJUBAV
Ako ste u vezi voljenoj osobi će biti teško da izađe sa vama na kraj. Bićete vrlo zahtevni. Slobodni će se interesovati za nekog ko je zauzet, ali će se zadovoljiti i sa platonskom ljubavlju.


Ribe 20.2.- 20.3.

Današnji dan će vam proleteti. Ipak, nekako ćete stići da obavite sve što ste planirali, a da vam pritom ostane dovoljno slobodnog vremena u kojem ćete uživati.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni moguć je slučajan susret sa jednom osobom iz prošlosti koja vas i dalje intrigira. Oni koji su u vezi provešće dinamično popodne u društvu partnera.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>