Zadruga

Parovi

Amar Gile i Nataša Radan: Kako je nastala fotografija gde mu sedi u krilu! (VIDEO)

Otkako je Bane Čolak izneo informaciju da su Nataša Radan i Amar Gile Jašarspahić trebali zajedno da odu na letovanje, u Beloj kući su počele spekulacije kako su njih dvoje imali aferu, što je onda demantovala. Otkrila je kako je nastala fotografija gde mu sedi u krilu! 

Amar Gile i Nataša Radan: Kako je nastala fotografija gde mu sedi u krilu! (VIDEO) Screenshoot/InstagramNataša je pre nekoliko nedelja objavila nekoliko fotografija na kojima je veoma bliska sa pevačem, a sada ne želi prizna da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević je tokom emisije "Pitanja novinara" upitao da svima detaljnije objasni kakav je njen odnos sa Amar Giletom

"Od kada datira tvoje poznanstvo sa Amar Giletom, koliko ste bliski?" - glasilo je Darkovo pitanje za Natašu Radan

"Nismo u bliskim odnosima, upoznali smo se u klubu. Znamo se nekoliko godina. Upoznali smo se pre nekoliko godina na njegovom nastupu. Mi se samo družimo. Ako postoje fotografije gde ja njemu sedim u krilu, to ne mora da znači da sam ja imala nešto sa njim." - pričala je Nataša, a onda je Marko Đedović otkrio sve što zna o ovome.
 

Sviđa joj se Stefan Karić! Iva Grgurić postavila ultimatum: Ili ona ili ja! (VIDEO)

"Kada je ona išla na pregled, kolege su prišle sa njom. Ona je tada rekla da joj Cobe duguje 400 evra, drugom kolegi je rekla za Šaka, trećem kolegi je rekla za Amar Gileta. Kada sam joj spomenuo njega, ona je rekla da je u pitanju treći pevač." - otkrio je Marko Đedović, a onda je Nataša objasnila o čemu se radi. 

"Što se tiče Cobeta, ja sam pre tri godine našla u njegovom spotu, sasvim slučajno, ja pošto nisam bila plaćena za to, ja sam tada dala izjavu. Ne znam što se o tome sada priča. Mi se više nismo videli." - rekla je ona. 
 

Trougao u rijalitiju Zadruga 3?! Filip Đukić, Milica Kemez i Suzana Ćubela! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>