Zadruga

Parovi

Zadruga 3: Zoki Šumadinac pao u nesvest! (VIDEO)

Zadrugari koji su izglasani za pobednike plesnog izazova Stefan Karić, Vladimir Tomović i Marko Janjušević Janjuš su dobili svoju nagradu koja ih je čekala u staklenoj sobi u jezeru. Tamo su našli krofne, čokoladice i cigarete, koje su nesebično odlučili da podele sa ostalima. Nakon toga Zoki Šumadinac je pao u nesvest.

Zadruga 3: Zoki Šumadinac pao u nesvest! (VIDEO) Screenshoot/InstagramZadrugari su ih čekali na doku, a oni su se dosetili da im dobace poslastice kako bi se svi zasladili. Pored bogate trpeze, najviše su se obradovali cigaretama koje su im bile neophodne zbog nestašice koja je trajala dva dana, ali je Janjuš želeo da bude korektan, pa je odlučio da sa svima podeli i tako ih oraspoloži.

Međutim, Ivana Šopić nije bila zadovoljna njegovom odlukom da sa svima podeli na ravne časti, jer je Saška Karan uzela jednu paklicu, a nije zaslužila, jer je pre toga svima prodavala.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku teksta, kao i video snimak na kome se vidi da je Zoki Šumadinac zdravstveno loše. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>