Zadruga

Parovi

Biljana Dragojević ispričala totalno drugačiju priču! Dejan je razmažen! (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević je zamolila za mir u studiju jer se Biljana Dragojević uključila uživo u program kako bi pričala o sinu Dejanu Dragojeviću i snajki Dalili Dragojević. Ispričala je totalno drugačiju priču! Dejan je razmažen!

Biljana Dragojević ispričala totalno drugačiju priču! Dejan je razmažen! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Biljana Dragojević je priznala da joj se ne dopada ponašanje sina i snajke, a onda je otkrila šta se zapravo dogodilo kada je reč o rođendanu Dejana Dragojevića. Njegova majka je otkrila da nije jedina sa kojom Dejan nije u kontaktu, već da je zahladnio odnose sa celom porodicom otkad je sa Dalilom u braku.

"Pričaju neke neistine. Posle svega onoga sa Filipom, evo javljam se. U vezi toga što se priča za rođendan. Nisam pozvana na rođendan, naravno da bih otišla. Njih dvoje mogu da dođu, slobodno. Volela bih to da znam. To su tako bezveze stvari. On je nekoliko dana pre "Zadruge 3" bio u starom kraju. Mogao je da pređe ulicu, da me vidi. On me je blokirao, ja imam njegov broj, dao mi je njegov otac. Poželela sam im sreću u rijalitiju." - govorila je Biljana, a onda je nastavila da govori:

"Ja ne znam zbog čega su se oni naljutili na mene. Baš zbog toga što nemam krivicu, neću da se javim. Dok se nije oženio, dosta smo se čuli, onda se sve promenilo. On ne komunicira ni sa sestrom Suzanom, ni sa bakom koja ga je podigla. Nisam jedina sa kojom ne priča. On je jedno razmaženo dete."
 

Posle suza i drame Tara Simov se zavukla u Matejin krevet! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>