Zadruga

Parovi

Zadruga 3 izbacivanje: Raća napustio rijaliti pa otkrio svoj plan! (VIDEO)

Izbacivanje! Raća Mitrović napustio rijaliti "Zadruga 3" pa otkrio svoj plan da postane otac osmog deteta zadrugarke koja ima šestoro dece i sedmo na putu.

Zadruga 3 izbacivanje: Raća napustio rijaliti pa otkrio svoj plan! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeOdlukom glasova publike, zadrugar koji je prvi izbačen iz ''Zadruge 3'' je Raća Mitrović. Nakon što se pozdravio sa cimerima, on je stigao kod Dušice Jakovljević koja će sa njim da obavi razgovor.

Raća je odmah rekao da nije očekivao da će prvi napustiti luksuzno imanje, ali i da je imao plan da privuče pažnju tako što bi javno pričao o onome što mu je Zoki Šumadinac pričao:

"Nisam hteo da pravim neke fejk priče. Nisam ovo očekivao. Sa svima sam lepo pričao, nisam vređao. Sutra sam hteo da pokrenem neku priču. Našao sam jednog zadrugara koji je imao kliničku smrt i nekoliko vizija. To je Zoki Šumadinac, hteo sam da pričam o tome, ali sad je kasno." - rekao je Raća, a onda je gledao video profil svog učešća u ''Zadruzi 3.

"Nisam mogao da se javljam, mnogo su se stari zadrugari javljali. Sa majkom šestoro dece sam se dogovorio da napravimo osmo dete." - govorio je, sada već bivši zadrugar.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.
 

Posle suza i drame Tara Simov se zavukla u Matejin krevet! (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>