Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 15. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 15. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 15. septembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete često menjati mišljenje. Bićete nejasni ljudima u svom okruženju, pa su mogući razni nesporazumi.

LJUBAV
Maštaćete o jednoj zabranjenoj ljubavi, ali ćete biti svesni da u takvu priču ne treba da se upuštate. Zauzete ne očekuju posebni noviteti na emotivnom planu.


Bik 21.4.-21.5.

Suočićete se sa situacijama koje danas nećete moći da prevaziđete. Ipak, to vas neće demoralisati. Zadržaćete lepo raspoloženje.

LJUBAV
Usredsredićete se na ljubav, bez obzira na svoj emotivni status. Zauzeti će održavati stabilan odnos sa partnerom, dok će slobodni imati lepu priliku da to ne budu.
 

Kako jesen utiče na vaš horoskop? Rak kalorije, Lav romantika, Škorpija zagonetka...Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete motivisani da se borite za sebe i svoje ciljeve. Danas ste ambiciozni, samouvereni i spremni za akciju.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, bićete raspoloženi da ovaj dan posvetite partneru i usrećite ga. Ako ste slobodni, nećete pokazati naročito zanimanje za ljubavne šanse.


Rak 22.6. - 22.7.

Moguće je da ćete nailaziti na neke prepreke koje će vas onemogućiti da sprovedete svoje planove u delo, međutim, nećete zbog toga odustati od njih.

LJUBAV
U odnosu sa partnerom možete biti pomalo hladni, pa i grubi. Slobodni neće znati šta da misle i kako da se postave prema osobi koja im se sviđa.


Lav 23.7.- 22.8.

Imaćete utisak da vam nekako ništa ne ide od ruke, međutim, verovatno je da ćete samo biti prestrogi prema sebi.

LJUBAV
Možda ćete promeniti svoje mišljenje o osobi koja vam se dopada. Onima koji su u vezi, partner će pružiti puno ljubavi i pažnje.
 

Horoskop: Rak puca bez naznake, Škorpija vodi rat, Ribe slušaju...Devica 23.8. - 22.9.

Faliće vam više podrške i razumevanja od strane vama dragih ljudi, međutim, nećete umeti da im to jasno stavite do znanja.

LJUBAV
Slobodni će uživati u flertu, dok bi oni u vezama mogli da uđu u konflikt sa partnerom koji će posumnjati u njihovu iskrenost i odanost.


Vaga 23.9. - 22.10.

Promenljivog ste raspoloženja. Imate veliku potrebu da se otarasite svega što vas opterećuje, međutim, faliće vam više hrabrosti da biste u tome uspeli.

LJUBAV
Ako posvetite današnji dan partneru, nećete pogrešiti. Ukoliko se slobodni, izađite negde. Moguć je jedan interesantan susret.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas malo preterujete u brizi oko nekih praktičnih pitanja, zbog čega sami sebi kvarite raspoloženje.

LJUBAV
Iako je situacija na ljubavnom planu više nego zadovoljavajuća, moguće je da nećete biti u prilici da se ovom aspektu života posvetite okoliko koliko biste želeli.


Strelac 21.11.- 21.12.

Imaćete potrebu da se razlikujete od drugih. Nećete se puno obazirati na neke kritike koje će vam biti upućene.

LJUBAV
Ako odete na neki koncert, izložbu, ili drugo kulturno dešavanje, možete se nadati lepom susretu. Zauzeti će održavati skladan odnos sa partnerom.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas vam neće prijati da vodite ozbiljne razgovore jer ćete biti osetljiviji nego inače. Prijaće vam društvo bliskih ljudi iz kruga porodice i prijatelja.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će vas kritikovati da mu ne posvećujete dovoljno pažnje. Slobodni će želeti kontakt sa nekim ko im je trenutno nedostupan.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Pokazivaćete veću dozu tolerancije prema dragim ljudima u svom okruženju. Bićete ljubazni, prilagodljivi i prijateljski nastrojeni.

LJUBAV
Ako ste u vezi, nećete imati razloga za brigu. Sa druge strane, slobodni će se osećati usamljeno, pa i biti skloni melanholičnom raspoloženju.


Ribe 20.2.- 20.3.

Pokušavaćete da racionalizujete svoje emocije i da se oduprete osećaju nesigurnosti. Nastojaćete da uspostavite veću samokontrolu.

LJUBAV
Ako ste u vezi, verovatno će doći do privremenog zahlađenja odnosa sa partnerom. Slobodni će prema jednoj osobi početi da osećaju nešto više.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>