Style

Ljubav

Kako jesen utiče na vaš horoskop? Rak kalorije, Lav romantika, Škorpija zagonetka...

Jesen je doba godine koje različito utiče na horoskopske znake. Šta nam zvezde priređuju ove jeseni, šta kaže horoskop? Kako jesen utiče na vaš horoskop? Rak kalorije, Lav romantika, Škorpija zagonetka...

Kako jesen utiče na vaš horoskop? Rak kalorije, Lav romantika, Škorpija zagonetka... Svet Plus



Ovan

Ovan nije konvencionalno romantičan znak – tihe noći ispred vatre i večere uz sveće dovode Ovna do očaja. Njima je potrebna akcija i uzbuđenje, a kako adrenalin radi, tako i strast. Ovom znaku odgovara zapaljiva atmosfera fudbalske utakmice. Jedino što vam ostaje je da se nadate da će njihov tim pobediti – jedino što Ovan mrzi gore od dosade je poraz.

Bik

Kada je u pitanju romantika, Bik je tradicionalista. Jesenje jahanje na konjima, u nekom od etno sela, dovoljno je staromodan način da ih stavi – i drži – u raspoloženju. Pronađite udoban etno restoran za večeru, i ne štedite novce – ovaj znak voli kvalitet, i obično pretpostavlja da što više plate, više ćete dobiti.

Blizanci

Blizance uvek zanima šta se dešava na političkoj sceni, tako da bi intrigantno političko pitanje u dosadnoj jesenjoj večeri bilo pravi pogodak. Ne samo da im to daje priliku da ugase žeđ za znanjem, nego bi pokrenulo čitavu političku diskusiju. Ako možete izdržati ovaj razgovor, možete i uzeti srce svog Blizanca. Da li ste dorasli izazovu?


Rak

Rakovi provode mnogo vremena brinući o svima oko sebe, tako da su njihovi omiljeni dani oni u kojima mogu da se vrate u normalu i opuste se. Svom Raku napravite vrući kako, pokrijte se ćebetom i maziti se pored vatre ili uz stari romantični film poput Doručak kod Tifanija. I ne zaboravite maršmeloue i šlag – što više kalorija, to bolje za ovaj znak.



Lav

Lavovi vole da budu tretirani kao kraljevi ( ili kraljice ) tako da što su ekstravagantniji planovi, veća je verovatnoća da ćete ih osvojiti – i zadržati. Zakažite vikend bijeg sa romantičnom večerom i doručkom, sa svim sadržajima – doručak u krevetu, džakuzi i kamin. Verovatno će da budu veoma gladni, pa se potrudite da ih odvedete u najbolji, najluđi restoran u gradu.


Devica

Svesne važnosti zdravlja i eko – prijateljski nastrojene Device obožavaju selo, tako da bi im izlet sa berbom jabuka ili bundeva dao priliku da isprljaju ruke i postanu jedno sa prirodom. Nakon toga, zajedno napravite pitu od jabuka ili supu od bundeve, ili pustite vašu Devicu da digne sve četiri u vazduh – što retko čini – dok vi obavljate sav posao.


Vaga

Sofisticirane Vage vole fine stvari u životu, tako da bi ovom znaku sigurno prijao obilazak nekog obližnjeg vinograda uz večeru u vinskom podrumu. Ako niste dobro upućeni u vina, možda biste trebali kupiti neki priručnik za početnike. Tražite vina sa „nagoveštajem bibera“ i „cvetne note“ – što bliže tome, to bolje. I pazite da ih impresionirate oblačenjem, budući da su Vage znak kojem je stil veoma bitan u životu.


Škorpija

Ovaj znak voli misterije i zagonetke, pa običnim trkom kroz lavirint kukuruza možete probuditi istražitelja u njima. Naravno, potrudite se i oko aktivnosti nakon ove igre, jer Škorpija će pronaći put brže nego bilo ko drugi. Obilazak neke od kuća o kojoj se govorka da je puna duhova može biti pun pogodak – ali pazite da unapred uspostavite neki vremenski okvir, jer Škorpije bi se mogle upustiti u pravu višečasovnu potragu za duhovima.



Strelac

Strelci su najveći avanturisti zodijaka, pa bi ih jednostavno osvajanje nekog lokalnog vrha na kojem nikada nisu bili stavilo u raspoloženje za ljubav. Jedino o čemu morate voditi računa je da držite korak sa Strelcem – ako želite da ih pratite na njihovom putu, morate da dokažete da ste toga dostojni. Ovaj znak može da putuje i sam, pa ćete se morati potruditi da ste vredan saputnik.


Jarac

Jarčevi vole da osećaju da uvek doprinose nečem praktičnom – čak i običnim skupljanjem lišća možete pridobiti srce ovog znaka. Ali pazite da na kraju ne skočite u gomilu lišća i uništite sav njihov naporan rad. Vaš je zadatak da ih opustite uz razgovor – dok se konačno opuste dovoljno da naprave skok – Jarčevi obožavaju osećaj oslobođenja. Potrudite se da poslije pokupite nered koji napravite.


Vodolija

Kada planirate sastanak sa Vodolijom, imajte na umu, što otkačenije, to bolje. Vole grupna putovanja, tako da bi obilazak kuća sa duhovima oslobodio njihovu ljubav prema natprirodnom. Takođe, mnogo vremena vole da provode u humanitarnom radu, pa bi zimsko čišćenje lokalnog parka udovoljilo njihovom osećaju da doprinose opštem cilju. Pored toga, impresioniralo bi ih da baš vi to predložite.


Ribe

Najromantičniji znak zodijaka, Riba voli da se poveže na duhovnom nivou, kao i na emocionalnom i fizičkom planu. Odvdedite ih na vikend izlet u kamp specijalizovan za jogu ili meditaciju. Dobićete priliku da zajedno uživate u jesenjem pejzažu, kao i da se povežete sa Ribama na jedan dublji i smisleniji način.
 

Opasne tetovaže! Pogledajte njihovo značenje!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>