Region

Svet

Kaja Ostojić se tri puta udavala, a sada se razvodi od Džuniora Džeka!

Pevačica Kaja Ostojić se tri puta udavala, a sada se razvodi od Džuniora Džeka zbog hrvatskog fudbalera Matee Pavlovića, koji trenutno brani boje francuskog SCO Angersa.

Kaja Ostojić se tri puta udavala, a sada se razvodi od Džuniora Džeka! Screenshoot/Instagram



Kako Srpski telegraf piše, Kaja Ostojić i sedam godina mlađi Mateo su stupili u kontakt pre par meseci preko društvene mreže Instagram.


"Mateo je poslao Kaji poruku i ona mu je odmah odgovorila. Prvo su se dopisivali nekoliko nedelja, nakon čega su se i videli. Odmah su sevnule varnice među njima i ušli su u tajnu vezu. Međutim, Mateu se nije dopadalo to što Kaja uprkos njihovoj vezi i dalje živi sa Džuniorom Džekom, pa je tražio da raskine sa njim i da se preseli kod njega u Francusku." - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

" Toliko je odlepio za njom da se bukvalno ne razdvajaju. Pre par dana joj je priredio romantičnu večeru povodom svog rođendana, na kome joj je poklonio korpu sa 101 ružom. Bukvalno joj skida zvezde sa neba."



Kaja Ostojić će na sve načine još uvek trudi da sakrije ovu vezu, bar dok se zvanično ne razvede, ali Mateo koristi svaki trenutak da pokaže da je njegova nova ljubav sa njim, pa je tako pre par dana na instastoriju okačio snimak na kome se vidi pevačica kako se sunča, dok je Kaja u istom trenutku okačila video sa istog mesta, ali bez Matee u kadru.

 

Kaja se tri puta udavala

Da poslovica treća sreća bar kada je brak u pitanju ništa ne znači, svedoči upravo Kaja. Naime, pevačica se do sada tri puta udavala, a sva tri braka neslavno su se završila. Prvi put na ludi kamen stala je sa 19 godina i, to sa ocem njene ćerke jedinice Nikoline, Nikolom, poznatijim kao Sova, od kojeg se razvela dok je Nikolina bila beba. Pevačica se kasnije, 2009. godine, udala za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka, ali je i taj brak bio kratkog daha. Poslednji put je stala na ludi kamen 2014. sa svetski poznatim Džuniorom Džekom, sa kojim je bila pet godina u ljubavi.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>