Zadruga

Parovi

Zadruga 3 prve nominacije: Miljana Kulić i Raća Mitrović! (VIDEO)

Završene su i prve nominacije u rijalitiju "Zadrug 3". Ukućani su birali između Miljane i Mirka Gavrića, a i gledaoci su doneli svoju odluku. Izabrani su za ovu nedelju Miljana Kulić i Raća Mitrović!

Zadruga 3 prve nominacije: Miljana Kulić i Raća Mitrović! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeOvonedeljni vođa Lepi Mića je odabrao Miljanu Kulić i Mirka Gavrića koji su tokom proteklih dana bili potrčci, te su zadrugari birali između njih dvoje. Nakon što su svi zadrugari izneli svoje mišljenje i dali glas, odlučeno je da je prva nominovana učesnica Miljana Kulić:

"Što se tiče nominacije, apsolutno me niko nije iznenadio od učesnika. Pet dana ove ljude znam, ne očekujem previše, da bi neko mogao da me razočara. Većina priča ono što ne misli. Vreme će pokazati da li sam ja zaljubljena u Karića ili ne, nema potrebe da se ikome pravdam... A ove pevačice koje se ulizuju i šlihtaju Mirku, Mirko je isto tako bio producent svojoj supruzi, ako mislite da će on da vam pomogne napolju, hoće, ali za novac."- ispričala je Miljana Kulić, a potom se  Mirko Gavrić zahvalio svima koji su ga sačuvali ove nedelje.

Pored zadrugara, priliku da glasa ima i publika, a verni gledaoci televizije Pink odlučili su da ove noći bude nominovan i Raća Mitrović, koji će zajedno sa Miljanom provesti noć u izolaciji:

"Meni je bilo lepo ovih sedam dana, hvala svima što su me podržali." - izjavio je Raća. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>