Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 14. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Bik svoju energiju usmerava na okolinu, Vaga ima priliku za flert... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 14. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 14. septembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Tokom većeg dela dana bićete zbunjeni i dezorijentisani. Imaćete utisak kao da ste se tek probudili i da bi bilo najbolje da se što pre vratite u krevet.

LJUBAV
Ako ste slobodni, sve vaše simpatije biće osobe koje su već u dugim vezama. Zauzeti će usled nedostatka energije svaku inicijativu prepustiti svom partneru.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete svoju energiju usmeriti na prijatelje i njihove probleme. Pored toga, prijaće vam da veći deo dana provedete aktivno i van kuće.

LJUBAV
Bilo da ste u vezi, ili ne, slobodno vreme ćete iskoristiti za izlazak u grad. Verovatno ćete želeti da posetite neki polpularan kafić, ili klub.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete biti bezbrižni i puni poleta, ali sa dobrim razlogom. Sve što vam se do juče činilo teško premostivim savladaćete bez ikakvog napora.

LJUBAV
Ako ste slobodni, udvaraće vam se jedna vrlo uticajna i šarmantna osoba koju ćete teško moći da odbijete. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji.

 

Horoskop: Rak puca bez naznake, Škorpija vodi rat, Ribe slušaju...Rak 22.6. - 22.7.

Bićete toliko lepo raspoloženi da vam niko drugi neće biti potreban kako bi vam upotpunio ugođaj. Ipak, vi ćete ostatku sveta danas biti potrebni.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će na sve načina pokušavati da vam skrene pažnju na sebe, u čemu će uspeti tek u večernjim satima. Slobodni će biti zaokupljeni sobom i svojim bivstvovanjem.


Lav 23.7.- 22.8.

Nastojte da ne propustite lepe mogućnosti koje vam ovaj dan nudi. Umesto da se povlačite u sebe, povežite se sa svojim okruženjem.

LJUBAV
Ako ste u vezi, očekuje vas dinamičan dan na ljubavnom planu ispunjen strašću. Slobodni će ostavljati utisak osobe koja je nezainteresovana za svet oko sebe.


Devica 23.8. - 22.9.

Usredsredićete se na partnerske odnose, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Ići će vam od ruke sve što budete radili u paru sa nekim drugim.

LJUBAV
Ako ste slobodni, možete osetiti manju emotivnu prazninu dok budete posmatrali zaljubljene parove. Zauzeti će ceo dan obigravati oko voljene osobe.


Vaga 23.9. - 22.10.

Imaćete utisak da se danas svi bolje zabavljaju od vas. Jedva ćete dočekati kasno popodne kada ćete se najzad ratosiljati brojnih obaveza i moći da uživate u slobodi.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš partner i vi emitovaćete potpuno drugačiju vrstu energije. Uskladićete se tek u večernjim satima. Slobodni će imati više prilika za flert.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete se ponašati kao da vam je sve dozvoljeno. Međutim, služićete se šarmom i humorom svaki put kada osetite da se sprema kritika na vaš račun.

LJUBAV
Ako ste slobodni, zavodićete radi razonode. Zauzeti će se osećati kao da su na početku veze jer će im partner udovoljavati na sve načine.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete se usredsrediti na praktična pitanja koja se tiču vašeg doma. Ceo dan ćete biti u pokretu što vam neće naročito prijati, ali ćete makar prebrinuti brojne obaveze.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaša komunikacija sa partnerom biće promenljivog kvaliteta. Nesporazumi su mogući. Slobodni će se zagledati u nekog koga je teško osvojiti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete vrlo živahni, a može se reći i hiperaktivni. Retko ko će moći da isprati vaš ritam i pohvali se količinom energije koju ćete danas imati.

LJUBAV
Ako ste u vezi sa partnerom ćete se malo svađati malo miriti, a sve to na sopstvenu inicijativu. Slobodnima će se svideti dve podjednako atraktivne osobe.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Ukoliko vam se ukaže mogućnost, ovaj dan ćete provesti u lenčarenju. Uživaćete u opuštenoj atmosferi sopstvenog doma uz filmove i omiljene grickalice.

LJUBAV
Ako ste slobodni imaćete utisak da se dopadate jednoj osobi koja to sama sebi još uvek nije priznala. Zauzeti će ceo dan biti u romantičnom raspoloženju.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete imati potrebu da svima stavite do znanja koliko ste dobri, pametni i lepi. Trudićete se da šarmirate svakog ko vam se nađe na putu.

LJUBAV
Ako ste slobodni, bićete raspoloženi za nova dešavanja na ljubavnom planu. U najgorem slučaju, izaći ćete negde sa prijateljima. Zauzeti će se sa partnerom bolje slagati u prvom delu dana.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>