Style

Ljubav

Horoskop: Rak puca bez naznake, Škorpija vodi rat, Ribe slušaju...

Nikada nije dosta novih saznanja vezanih za horoskop, predstavljamo vam zanimljive činjenice koje odlikuju svaki znak, a koje su manje poznate. Sigurno ćete se pronaći u svom horoskopskom znaku. Rak puca bez naznake, Škorpija vodi rat, Ribe slušaju...

Horoskop: Rak puca bez naznake, Škorpija vodi rat, Ribe slušaju... Svet Plus
Ovan

Kada jednom steknete prijateljstvo sa osobom u znaku Ovna, ono će se teško raskinuti. Međutim, jedna stvar može instant prekinuti prijateljstvo – laž i prevara.

Bik

Ponekad mogu biti previše emotivni, iako to ne važi za njihov znak. U ovom slučaju, pokazivanje previše emocija i brige označava da se ova osoba jako brine za vas i da joj je stalo.

Blizanci

Kada nešto krene „naopako“, Blizanci neće moći da sede mirno i da čekaju da se problem sam reši ili da im neko pomogne. Odmah skaču u akciju i rešavaju problem iz korena.Rak

Rakovi su osobe koje znaju da „puknu“ bez prethodnog upozorenja ili naznaka.


Lav

Lavovi mogu pročitat tuđe namere, ali u diskretnom tonu. Skoro uvek su tačni i zbog toga uvek znaju kako da odreaguju. Uvek su jedan korak ispred svih.

Devica

Pre nego što se upusti u bilo šta, o tome mora da sazna sve detalje, pa čak i one najmanje i najnebitnije.Vaga

Vole da gledaju u ljude, diskretno ali nekad i direktno, jer ih znatiželja tera da saznaju zašto se neki ljudi ponašaju na određen način.


Škorpija

Škorpije uvek u sebi vode jedan rat – da li da ne veruju nikome ili da budu potpuno verne nekome.


Strelac

Strelčevima ne smetaju loša osećanja i ne vole da se zadržavaju na njima. Njihov moto je: Ako nešto ne možeš da promeniš, nemoj da se nerviraš i nastavi dalje.Jarac

Mnoge osobe u ovom znaku su fine i dobre, do trenutka kada im zasmetate ili ih prevarite.


Vodolija

Kada pričaju iz srca, ali ne pokazuju osećanja – pokazuju svoju moć koja ima veliki uticaj na mnoge ljude.


Ribe

Ribe su dobri slušaoci. U stanju su da vas slušaju satima i budu vaš izduvni ventil, bez da vam daju osećaj neprijatnosti.
 

Kako jesen utiče na vaš horoskop? Rak kalorije, Lav romantika, Škorpija zagonetka...

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>