Region

Svet

Sloba Radanović imao je aferu sa još jednom učesnicom rijalitija Zadruga!

Pevač Sloba Radanović imao je aferu sa još jednom učesnicom rijalitija "Zadruga" i samo je pitanje vremena kada će ona progovoriti pred kamerama i otkriti šta se među njima zaista dešavalo!

Sloba Radanović imao je aferu sa još jednom učesnicom rijalitija Zadruga! Screenshoot/Instagram
Nina Babić, poznata je plesačica koja je sada u rijalitiju "Zadruga 3" i samo je pitanje vremana kada će progovoriti o odnosu sa Slobom Radanovićem, a sve je počelo u poznatom muzičkom takmičenju.

"Sloba je Ninu spazio još zimus na snimanju Pinkovih zvezda, ona je nastupala kao trbušna plesačica i njemu je odmah zapala za oko. Videlo se to i po komentarima koje je davao, a kojiKiji Kockar baš i nisu prijali. Njih dvoje su zajedno sedeli u žiriju pa je Sloba i priznao da bi voleo da Nina bude u njegovom novom spotu. Kija mu nije ostala dužna pa ga je bocnula i rekla da i Anu Korać treba da ubaci u spot, na šta je on odgovorio da hoće, ali ironično. Nakon snimanja Sloba je prišao Nini pa su razmenili brojeve jer je on insistirao da upravo ona bude u njegovom spotu. Isto veče su se čuli i našli se u kafiću na Novom Beogradu kako bi se dogovorili oko spota. Još par dana su se viđali, to je bila neka seks kombinacija, nije bila veza." - kaže izvor."Nakon što je ona učestvovala u spotu, on ju je maksimalno ispoštovao i potpisao je kao i celu ekipu. Međutim, njoj je zasmetalo to što se njeno ime našlo na poslednjem mestu i to iza šminkera, frizera i svih ostalih. Tu su se raspravljali i prekinuli kontakt. Ponovni susret desio se letos u Crnoj Gori, ali samo nakratko i ništa se nije desilo tada među njima, inače Sloba nije ni znao da će ona ući u "Zadrugu" - završava izvor. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet

Povezane vesti:


>