Zadruga

Parovi

Zadruga 3: Ljubav kao iz bajke! Stefan Karić je sebe dao u potpunosti Dijani!

Ljubav kao iz bajke! Osman Karić je u emisiji vezanoj za rijaliti "Zadruga 3" ispričao sve detalje o Dijani i Stefanu! Bio je uz nju dok se borila protiv bolesti, Stefan Karić je sebe dao u potpunosti Dijani Milojković!

Zadruga 3: Ljubav kao iz bajke! Stefan Karić je sebe dao u potpunosti Dijani! Screenshoot/InstagramOsman Karić prisetio se ljubavi njegovog sina Stefana Karića i preminule misice Dijane Milojković koja je izgubila život u borbi sa opakom bolešću.

Stefan Karić je tokom žurke pustio svoje emocije kada je čuo pesmu koju je posvetio Dijani, te je u tom trenutku pokazao svoju emotivnu stranu što se svidelo mnogim obožavateljkama rijalitija ,,Zadruga", kao i mnogim zadrugarkama.

"Stefan nema čega da se plaši, on uvek kaže istinu. On nema šta da krije, tu devojku je voleo, i dan danas je voli, ja mislim, u mnogim traži nju ali ne može da je nađe. Kad jednom prestane, mislim da će tek onda da nađe novu, mislim da je i dalje voli. To je stvarno bila ljubavna bajka. Mislim da je on već sad u krizi. On ne laže, možda se u šali sa nekim dogovori, pa da slaže, ali inače ne laže, on je uvek iskren." - naveo je Osman.

 

Osman govori o Stefanovoj ljubavi, da je bio kraj Dijane dok je prolazila kroz težak perioda u svom životu i da je njihova ljubav, kako je Karić tvrdio, bila kao iz bajke:

"Baš kao što vi zamišljate, oni su se zaista voleli. On je sedeo pored nje kraj kreveta, dao je sebe njoj upotpunosti. Stvarno je bila ljubav iz bajke. Mislim da se razočarao ljubav i da je sada traži. On je našao dosta devojaka koje liče na Dijanu, ali nijedna nije ona. On izgleda da još uvek nije svestan, verovatno kad nju malo preboli, biće svestan."

 
 

Šta će nam to otkriti tata najkulturnijeg momka u rijalitiju Zadruga 3?!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>