Region

Svet

Ivana Španović okončala desetogodišnju vezu sa Vladimirom!

Čuvena srpska atletičarka, Ivana Španović okončala je desetogodišnju vezu sa Vladimirom iako su mnogi mislili da će stati na "ludi kamen", što je i ona u par navrata javno isticala da želi.

Ivana Španović okončala desetogodišnju vezu sa Vladimirom! Screenshoot/InstagramIvana Španović potvrdila je da više nije u vezi sa Vladimirom, sa kojim je godinama živela, te koga je često navodila kao veliku podršku u životu.

"Mi živimo zajedno, imamo svoje ambicije i planove. U svakom slučaju, mi funkcionišemo kao da smo supružnici, a venčanje je stvar formalnosti"- govorila je Ivana jednom prilikom.

"Mislim da je ključ uspeha naše veze u tome što su nam karakteri potpuno suprotni. Ja sam jako brzopleta i ishitreno reagujem, što uglavnom pravdam mojim mladim godinama, a Vladina prednost je što je on iskusniji od mene i što jednostavno može da predvidi završetak svake situacije u kojoj se nalazi. Uvek je tu za mene da mi da pravi savet. Mi odlično funkcionišemo i kao par i i kao dvoje ljudi koji pokušavaju da stvore nešto zajedničko." - kazala je ona svojevremeno.

Vest o raskidu potvrdila je za "Hello", ističući da će sa sada već bivšim izabranikom ostati u prijateljskim odnosima.
 

Sloba Radanović imao je aferu sa još jednom učesnicom rijalitija Zadruga! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>