Zadruga

Parovi

Šta će nam to otkriti tata najkulturnijeg momka u rijalitiju Zadruga 3?!

Šta će nam to otkriti tata najkulturnijeg momka u rijalitiju "Zadruga 3"?! I da li je poznata sestra zadovoljna emotivnim izborom svog brata? Porodice zadrugara stižu u Šimanovce! U pitanju su Osman Karić i Sara Reljić!

Šta će nam to otkriti tata najkulturnijeg momka u rijalitiju Zadruga 3?! Screenshoot/Instagram



Osim milionske publike TV Pink, treću sezonu "Zadruge" bez daha, 24 sata dnevno, prati i podrška učesnika - roditelji, partneri, članovi porodica i prijatelji, koji s njima proživljavaju kako srećne, tako i one neprijatne trenutke koji su sastavni deo života u njihovom velelepnom gradu, a večeras će u studiju u Šimanovcima o svim aktuelnostima govoriti podrške Stefana Karića i Filipa Reljića!

Stefan Karić je, otkako se uselio u Belu kuću, u žiži interesovanja kako javnosti, tako i cimera u rijalitiju "Zadruga 3". Većina je oduševljena njegovim stavom, manirima, ponašanjem, pa možemo reći da je on jedno osveženje kada su u pitanju rijaliti programi. Njegov život pod budnim je okom javnosti, a svi se pitaju kojoj devojci iz Bele kuće će poći za rukom da pridobije naklonost i srce ovog divnog mladića. O svemu tome će večeras, između ostalog, govoriti Stefanov otac, Osman Karić!

Osman je poznat kao neko ko bez dlake na jeziku iznosi svoje mišljenje na društvenim mrežama, a nema sumnje da će večeras u studiju u  Šimanovcima razvezati jezik i odgovoriti na sva pitanja koja interesuju javnost.

 


S druge strane, o odnosima Filipa Reljića sa ukućanima, ali i njegovoj emotivnoj vezi sa Jelenom Krunić, ove noći pričaće njegova sestra, Pinkova zvezda Sara Reljić, inače učesnica prve sezone "Zadruge"!

Šuška se da ona i njena majka Indira nisu presrećne zbog Filipovog izbora emotivne partnerke, a kako stvari zaista stoje saznaćemo večeras.



To nije sve - prava poslastica tek sledi posle odjave u studiju, budući da će uslediti gledanje snimaka u "Zadruzi"! Učesnici će po prvi put u ovoj sezoni biti u prilici da pogledaju sve zanimljive situacije u proteklih nekoliko dana, ali i sva šuškanja, ogovaranja, a kako li će reagovati zbog kadrova koje ni ne slute da će videti ostaje da saznamo! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>