Region

Svet

Gru danas odlazi na večni počinak! Stigli su i bajkeri da ga isprate! (VIDEO)

Dalibor Andonov Gru koji je tragično izgubio život, danas odlazi na večni počinak. Stigli su i njegovi bajkeri koji su dobili dozvolu da ga do večne kuće isprate na motorima!

Gru danas odlazi na večni počinak! Stigli su i bajkeri da ga isprate! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeSlavni reper Dalibor Andonov Gru poginuo je u ponedeljak, prilikom vožnje kajta na Dunavu. Ova vest pogodila je sve koji su ga poznavali, kao i obožavaoce njegove muzike.

Gru će danas biti ispraćen na večni počinak na groblju "Orlovača" gde su se okupili porodica i prijatelji. Njegov otac sedeo je utučeno ispred kapele, pušio cigaretu i nije progovarao, a bio je okružen bajkerima.

U kapeli u kojoj porodica prima saučešća čuju se jecaji. Supruga Danica i Gruovi roditelji, ne prestaju da plaču. Veliki broj Gruovih kolega i prijatelji došli su na Orlovaču kako bi ispratili repera u večnu kuću. Među prvima su stigli Marko Đurovski sa suprugom, Igor Lazić Nigor, Nenad Knežević, Knez, Iva Štrljić, Edin Škorić i mnogi drugi.Muzičarevi prijatelji bajkeri takođe su došli da upute poslednji pozdrav svom stradalom drugu, a od groblja su dobili dozvolu da ga do večne kuće isprate motorima.

Dalibor Andonov Gru je karijeru započeo 1995. godine kada je izbacio prvi album "Da li imaš pravo", a samo godinu dana nakon toga i njegovo najkomercijalnije ostvarenje hit album "Gru2"!

 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com!Alo

Povezane vesti:


>