Zadruga

Parovi

Tara Simov otkrila detalje svog života: Život bez roditelja! (VIDEO)

Tara Simov tokom ove večeri razgovarala je sa Banetom Čolakom, a tom prilikom odlučila je da mu iznese detalje svog života. Život bez roditelja. Čolak je ostao iznenađen kada je čuo da njena majka živi na Zlatiboru.

Tara Simov otkrila detalje svog života: Život bez roditelja! (VIDEO) Screenshoot/InstagramBane Čolak je od Tare želeo da čuje i da li ona ima rođenog brata ili sestru, a ovom prilikom Tara Simov je ispričala Čolaku i detalje o svom ocu koju živi u Skoplju:

"Meni keva živi na Zlatiboru. Burazer je u nekom svom fazonu. Iz čista mira se preselila na Zlatibor, ne znam šta joj je bilo. Moja mama ima 60 godina, a ćale 40 godina. Imam brata iz maminog prvog braka, on ima 35 godina. Mama se razvela, a onda je smuvala ćaleta, dobili mene i opet se razveli."

"Ćale je otišao u Skoplje, igrao fudbal, upoznao devojku, oženio, napravio kuću... Moja mama spominje sad nekog dečkica, ali ništa posebno. Ja se bavim manekenstvom. Ja sam akreditovani profesor engleskog jezika za decu do 18 godina. Ja sam uvek bila ovako mršava, ja jedem za osmoro ljudi" - dodala je Tara.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>