Region

Svet

Počelo je suđenje decenije! Zoran Marjanović stigao u sud! (VIDEO)

Počelo je suđenje decenije! Zoran Marjanović stigao u Viši sud gde bi trebalo da se izjasni o krivici. On je optužen za svirepo ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, 2. aprila 2016. godine.

Počelo je suđenje decenije! Zoran Marjanović stigao u sud! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Zoran Marjanović, optužen je da je pre tri i po godine svirepo ubio suprugu - pevačicu Jelenu Krsmanović Marjanović na nasipu Crvenka u Borči, danas je tačno u podne seo na optuženičku klupu.

Nešto pre 12 časova, u pratnji čak četvorice advokata ušao je u sud u Katanićevoj odeven u svetlu košulju i tamne pantalone.

Tužilaštvo i odbrana danas pred Višim sudom u Katanićevoj ulaze u borbu oko ključnih dokaza. Naime, posle brojnih preokreta, mučnih i bizarnih detalja ubistva koje je prethodnih godina okupiralo srpsku javnost, udovac Zoran Marjanović, jedini je koji će danas pred Višim sudom u Beogradu sesti na optuženičku klupu, zbog sumnje da je 2. aprila 2016. neutvrđenim predmetom u kanalu Crvenka kod Borče ubio Jelenu Marjanović.

Zoran Marjanović će morati da odgovori na mnoga pitanja o nestanku i smrti supruge.

Teška borba između odbrane i tužilaštva u sudnici će se, kako kažu upućeni, pre svega voditi oko toga da li je njihova tada petogodišnja ćerka Jana ostala sama na nasipu dok joj je u blizini otac ubijao majku, kako to tužilaštvo tvrdi, ali i otkud Jelenina krv u "mercedesu" koji su tada vozili Marjanovići.

Borba će se voditi i oko toga otkud blato iz kanala na Zoranovoj odeći, ukoliko zaista nije prilazio mestu na kom je Jelenino telo nađeno.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>