Region

Svet

Anastasija Ražnatović vredno radi na albumu! Neće da se udaje, karijera je prioritet!

Pevačica Anastasija Ražnatović započela je muzičku karijeru prošle godine, kada je objavila prvi singl "Savršen par", koji je odmah postao hit i danas ima skoro pedeset miliona pregleda na Jutjubu. Ona sada vredno radi na svom albumu prvencu. Neće da se udaje, karijera je prioritet!

Anastasija Ražnatović vredno radi na albumu! Neće da se udaje, karijera je prioritet! Screenshoot/Instagram



Anastasija Ražnatović je otkrila da i dalje vredno radi na svom prvencu, koji će je u potpunosti oslikati.

"I dalje radim na albumu. Neću objavljivati ništa pre, ne bih da kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme. Zaista vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po mom mišljenju, biće po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni" - rekla je Anastasija za Pink.rs i dodala da za sada neće snimiti duet sa majkom:

" Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju."
 

Luna Đogani progovorila o Ceci i Anastasiji Ražnatović! (VIDEO)




U javnosti se često pominjalo da će Veljko Ražnatović, njen brat, stati na ludi kamen sa verenicom Bogdanom Rodić. Ali poznato je, da je i Anastasija Ražnatović u dugogodišnjoj vezi sa Đorđem Kulićem, te da su nedavno počeli da žive zajedno, pa se nametnulo pitanje da li će se ona udati pre nego što se njen brat oženi:

"Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se venčanja, udaje tiče, stvarno zasad ne razmišljam o tome."

Anastasija na Instagramu često objavljuje fotografije i snimke na kojima se vidi koliko uživa na luksuznim destinacijama pored bazena u kupaćem kostimu. Jedan Anastasijin vreli snimak u bikiniju prokomentarisao je i teniser Filip Krajinović.

- Lakše malo sa tim uživanjem! - poručio joj je Filip, a Tasi nije dugo trebalo da mu odgovori.

- Jadan ti, baš ti je loše. Ćuti, molim te, znaš gde smo gospodin i ja, ako se ne proslaviš u Americi, ista meta, isto odstojanje - navela mu je mlada pevačica, misleći na nju i njenog dečka Đorđa Kuljića.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>