Region

Svet

Dalibor Andonov Gru: Danas je komemoracija, neutešni otac prima saučešće!

Poznati reper Dalibor Andonov Gru tragično je nastradao vozeći kajt po Dunavu. Ova tragična vest šokirala je i potresla kako Gruove najbliže, tako i njegove fanove, prijatelje i kolege. Danas je komemoracija, neutešni otac prima saučešće!  

Dalibor Andonov Gru: Danas je komemoracija, neutešni otac prima saučešće! Screenshoot/Instagram



Ispred doma nastradalog muzičara vladali su tišina i muk, samo Daliborov otac zavijen u crno dočekivao je prijatelje i komšije koji su dolazili da izjave saučešće. Porodica i bliski prijatelji i dalje se ne mire sa činjenicom da Grua više nema. Reči podrške i utehe pristuži svakog trenutka.

Komemoracija povodom smrti muzičkog umetnika Dalibora Andonova - Grua, održaće se u sredu, 11. septembra 2019. godine u Donjoj sali Doma omladine Beograda (ul. Makedonska 22), sa početkom u 12.00 časova.

Porodica obaveštava sve prijatelje i poštovaoce da će sahrana biti u četvrtak 12. septembra u 14:00 na groblju Orlovača u Beogradu i poziva da svoj poslednji pozdrav Daliboru Andonovu – Gruu iskažu tom prilikom.

Podsetimo, reperova supruga je najtužniju vest o Gruovoj smrti saznala putem telefonskog poziva, i to od prijateljice koja je vest pročitala u medijima. Reperova deca saznala su da su izgubila oca od školskog psihologa.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>