Zadruga

Parovi

Nakon diskvalifikacije oglasila se Ana Korać! Filip Mijatov ovo neće preboleti!

Svojevoljno je napustio rijaliti "Zadruga 3" i platiće kaznu u iznosu od pedeset hiljada evra. Nakon diskvalifikacije oglasila se Ana Korać! Filip Mijatov ovo neće preboleti tako lako!

Nakon diskvalifikacije oglasila se Ana Korać! Filip Mijatov ovo neće preboleti! Screenshoot/InstagramU toku prethodne noći, zadrugar Filip Mijatov odlučio je da svojevoljeno napusti Zadrugu 3, a produkcija je samim tim obavestila sve učesnike o njegovoj diskvalifikaciji i da će zbog kršenja pravila rijalitija morati da plati kaznu u iznosu od 50.000 evra.

Kako je javnosti poznato da je Mijatov privukao pažnju svih kada je žestoko vređao Anu Korać dok je bila učesnica Zadruge 2, gde je, između ostalog iznosio njen prljav veš aludirajući na to da ju je finansirao dok su navodno bili u vezi, došlo je vreme da mu Koraćeva vrati za svaku uvredu koju joj je uputio.Čim je saznala da Filip Mijatov nije bio dovoljno jak da se izbori u zatvorenom prostoru sa ukućanima koji su ga napadali, ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram i javno ga ismejala zbog njegovog postupka u rijalitiju "Zadruga 3":

"Hahahah.... Ne, ne, ja ovo ne mogu! P.S Ana Korać je uvek govorila istinu, to da se zna." - napisala je Ana na svom Insta storiju.
 

Vladimir Tomović: Miljana da li do tebe dopire da si psihijatrijski slučaj? (VIDEO) 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>