Zadruga

Parovi

Izbora za mis i mistera rijalitija Zadruga 3! (VIDEO)

Milan Milošević rekao je da najviše glasova daje Miljani Kulić i istakao da smatra da je dala sve od sebe kako bi zabavila gledaoce pored malih ekrana. Milan je najviše glasova, kada je izbor momaka u pitanju, dao Vladimiru Tomoviću. Ukućani su odlučili da su Iva i Vladimir mis i mister rijalitija "Zadruga 3".

Izbora za mis i mistera rijalitija Zadruga 3! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Posle prvog i drugog kruga tokom "Izbora za mis i mistera rijalitija Zadruga 3", usledili su i glasovi ukućana.

"Za oba kruga devojaka, jedan poen za izuzetan trud i hrabrost dajem Suzani. Od muškaraca najveću zabavu je napravio Zoki, njemu isto jedan. Dva poena Dalili, a dva dajem Milanu Petkoviću. Iva je dobila tri poena jer je bila lenja na sceni, a od muškaraca Bora. Četiri poena od devojaka Nina Babić i Filip Đukić od muškaraca koji je bio kreativan i najviše pet poena u oba kruga dajem Miljani Kulić, a što se tiče muškaraca dajem pet Vladimiru Tomoviću" - rekao je Milan Milošević.

Posle Milana glasao je Marko Đedović koji je istakao da je slično glasao kao Milošević. Đedović je najveći broj glasova dao Miljani Kulić i Filipu Đukiću.

"Suzana je dobila jedan bod, a jedan bod od muškaraca dajem Stefanu Kariću. Dva boda dajem Mioni i Bori. Tri boda dobila je Dalila, a od muškaraca Dejan. Četiri boda dobila je Iva, od žena, a od muškaraca Vladimir Tomović. I prvo mesto je Miljana Kulić koja je napravila najveći šou, a isto je najveći šou napravio Filip Đukić."- govorio je Marko.

Usledili su i glasovi Marka Janjuševića Janjuša koji je rekao da mu je veoma teško bilo da glasa. Marko je najveći broj glasova dao Ivani Šopić, a kada je reč o muškarcima Janjuš je odlučio da udeli pet bodova Vladimiru Tomoviću.

"Što se tiče žena jedan poen dajem Mioni, a od muškaraca dajem Radetu Laziću. Dva poena, što se tiče žena, Nataša Radan je dobila, a od muškaraca Dejan Dragojević. Tri poena ide u Zagreb Ivi, ne mogu da ti dam pet poena. Tri poena od muškaraca Filipu Đukiću dajem. Četiri poena idu u lepu Crnu Goru, Nini. Što se tiče muškaraca četiri poena ide u Železnik, Bori Santani. Pet poena ide u Srbiju, naravno, a to je Šopićka. Od muškaraca pet poena ide u Crnu Goru, Vladimiru Tomoviću" - govorio je Janjuš.

Ivan Gajić rekao je da je večeras imao veliku dilemu kada je video devojke, a kada je izneo svoje glasove svi su saznali da je maksimalan broj bodova dao Miljani Kulić i Vladimiru Tomoviću.

"Jedan poen dobila je Iva, a od muškaraca Mirko Gavrić. Po dva poena dobili su Jelena Krunić i Filip Đukić. Tri poena Suzani i Bori, a četiri poena dobili su Nina i Nikola Orozović, a pet poena dobili su Miljana Kulić i Vladimir Tomović." - bili su glasovi Marine Dančo.

Posle Marine Dančo glasao je i Lepi Mića koji je istakao da glasa za lepotu, a ne za performanse koje su ukućani priredili večeras na sceni. On je najveći broj glasova dao Ivi Grgurić, ali i Filipu Đukiću.

Usledili su i glasovi Milice Dugalić koja je rekla da je večeras uživala u spektaklu koji su priredili njeni cimeri. Milica je iznela svoje glasove i rekla da najveći broj poena daje Vladimiru Tomoviću i Ivi Grgurić. 

Usledili su i glasovi Marije Kulić koja se pre izlaganja izvinjavala svima zbog tačke svoje ćerke Miljane Kulić i istakla da ne voli da gleda svoju naslednicu u takvom izdanju, a onda je rekla i da joj neće dati nijedan poen.

"Jedan poen ide Milici Kemez, a jedan poen dajem Filipu Reljiću. Dva poena dajem Nataši Radan, a dva Bori. Tri dajem Ivi, a od muškaraca dobija Vladimir Tomović. Četiri poena dobila je Jelena Krunić, a od muškaraca Mirko Gavrić. Pet poena od devojaka dajem Nini, a od muškaraca Filip Đukić." - rekla je Marija.

"Jedan poen dajem Filipu Đukiću, ali i Nini. Dva poena dajem Dalili, ali i Filipu Reljiću. Tri poena od devojaka dobila je Miona, a tri poena Bora Santana. Jelena Krunić je dobila četiri poena, a od muškaraca Dejan. Peticu od žena je dobila Iva, a što se tiče muškaraca dajem pet Vladi Tomoviću koji me je prijatno iznenadio." - govorila je Saška.

"Dalili sam dao jedan bod, a od muškaraca Radetu Laziću. Dva poena sam dao Dragani Stojančević i Dejanu Dragojeviću. Tri poena od mene je dobila Ivana Šopić, a od muškaraca je dobio Bora. Četiri poena dobila je Jelena Pešić, a od muškaraca Stefan Karić. Peticu su dobili Miljana Kulić i Vladimir Tomović." - govorio je Raća.

"Jedan poen dajem Jeleni Krunić i Filipu Đukiću. Dva poena Jeleni Pešić i Banetu. Tri poena za Milicu i Stefana Karića. Bora Santana je dobio četiri poena i četiri poena je dobila Ivana Šopić. I idemo do vrhunca... Pet poena je dobila Iva Grgurić i pet poena je dobio Vladimir Tomović." - govorio je Ivan Gavrilović.

"Nataša i Dražen imaju po jedan poen. Jelena Pešić i Nikola Orozović su dobili dva poena. Tri boda za Ivu i Filipa Đukića. Nina je dobila četiri poena, a četiri je dobio i Dejan Dragojević. Miona Jovanović dobila je pet poena, ali i Vladimir Tomović."- rekao je Vesko svoje glasove.

"Jedan poen su dobili Dalila Dragojević i Bane Čolak, dva poena Nina Babić i Bora Santana, tri za Mimu i Vladimira Tomovića, dok su četiri poena dobili Iva Grgurić i Zoki Šumadinac, pet poena dajem Miljani Kulić i Filipu Đukiću." - rekao je Filip Mijatov.

"Jedan bod dobija Rade, a od devojaka Ivana Krunić. Dva ponea dobio je Dejan, a od devojaka dobila je Ivana Šopić. Tri poena je dobio Bane, a od devojaka Jelena Krunić. Četiri poena dobio je Stefan Karić. Pet dajem Miljani Kulić, koja je misica ove večeri, a od muškaraca pet poena dobija Vladimir Tomović." - izjavio je Stefan Milošević.

"Jedan poen dobio je Zoki, od muškaraca, a od devojaka dajem Suzani. Znam koliki je ovo šok bio za tebe. Bora Santana je dobio dva poena. Od devojaka Dalila, svaka čast! Tri poena za Ivu, stvarno nisam mogao da dam više. Filipu dajem četiri poena, a od devojaka Jeleni Krunić. Pet poena za Vladimira, svaka čast. I pet poena od devojaka za malu Ninu, dugo nisam video takav plesni talenat" - govorio je Sani.

Na kraju su sabrani svi glasovi, a voditeljka Tamara Đurić obavestila je sve da su Iva i Vladimir po odluci zadrugara pobedili. Oni su nagrađeni boravkom na Rajskom ostrvu gde će sutra provesti noć.







 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>