Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 9. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 9. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 9. septembar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Umećete da odvojite bitno od nebitnog i da se na adekvatan način posvetite onome što vam je glavni cilj. Ipak, vodite računa da ne budete isuviše isključivi.

LJUBAV
Zauzeti će partneru direktno i otvoreno ukazati na probleme koji postoje u njihovoj vezi. Slobodni bi mogli da se zbliže sa osobom koja ima ista očekivanja u ljubavi kao oni.
 

Nedeljni horoskop: Bik flertuje, kod Lava je ljubav isčezla, Devica raspoložena...



Bik 21.4.-21.5.

Danas će vam se svi problemi činiti mnogo lakše rešivim. Bićete puni poleta i entuzijazma, ali nećete biti nerealni. Doći ćete do nekih važnih zaključaka.

LJUBAV
Ako ste slobodni, niko vam neće biti potreban da bi vam bilo lepo. Oni koji su u vezi, poželeće da svoj odnos sa partnerom na neki način učine uzbudljivijim.
 

Horoskop: Psihološki profil znakova! Čitajte ih kao knjigu!



Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete biti mnogo temperamentniji u odnosu na to kakvi ste inače. Imaćete jasnu predstavu onoga što želite i sa velikim žarom ćete se boriti da to i ostvarite.

LJUBAV
Slobodni će želeti da uživaju u svom statusu, ali nije isključeno da im neko upečatljive i atraktivne pojave probudi veće interesovanje. Zauzeti će se odlično slagati sa partnerom.


Rak 22.6. - 22.7.

Ukoliko vas nešto muči, nemojte se zatvarati u sebe. Podrška i mudar savet bliskih osoba značiće vam i više nego obično i učiniće da se osećate zaštićeno i voljeno.

LJUBAV
Slobodni će danas pleniti svojom pojavom i šarmom. Mnogi će se interesovati za njih. Zauzeti će želeti da što više vremena provedu u partnerovoj blizini.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete biti realniji, racionalniji i po mnogim pitanjima bolje organizovani od svih ljudi sa kojima budete “imali posla”, što će vas, u izvesnoj meri, iritirati.

LJUBAV
Slobodni neće znati šta da misle o svojoj simpatiji. Činiće im se da je to neko ko govori samo ono što drugi žele da čuju. Zauzeti će održavati skladan odnos sa partnerom.


Devica 23.8. - 22.9.

Potrudite se da se danas ne opterećujete stvarima na koje ne možete da utičete. Opustite se i uživajte. Manje se fokusirajte na tuđe mišljenje i držite se svoje filozofije.

LJUBAV
Možete se naći u centru pažnje. Mnogi će hteti da vas osvoje. Zauzeti će biti skloni nesigurnosti kada je budućnost njihove veze u pitanju i to bez jakog razloga.


Vaga 23.9. - 22.10.

Vodićete brigu o ljudima u svom okruženju. Bićete pažljivi i saosećajni, a pritom ćete oko sebe širiti pozitivnu energiju, pa će mnogi hteti da budu u vašem društvu.

LJUBAV
Ako ste slobodni, za vas će se interesovati osoba koja je emotivno vrlo zrela i koja pridaje puno značaja ljubavi. Zauzetima predstoji puno sreće na emotivnom planu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Spolja će delovati kao da se dosađujete, a u stvari ćete biti okupirani nekim kompleksnim pitanjima. Potražićete i tuđe mišljenje, ali ćete na kraju ipak ostati pri svom.

LJUBAV
Slobodni će želeti da se osećaju emotivno ispunjeno, ali istovremeno neće hteti da promene svoj ljubavni status. Zauzeti će imati odličnu komunikaciju sa partnerom.


Strelac 21.11.- 21.12.

Ostaćete željni mira i tišine. Imaćete utisak da ste konstantno okruženi ljudima, a od te gužve nećete imati kad da se usredsredite na sopstvene misli.

LJUBAV
Ako ste u vezi, današnji dan će vam obezbediti puno lepih trenutaka sa voljenom osobom. Slobodni će biti veoma privlačni svojoj okolini, ali neće ih biti lako zavesti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Dobro raspoloženje i pojačan optimizam pomoći će vam da se uspešno izborite sa velikim poslovnim izazovima, a neki od vas stići će i da uživaju u ljubavi.

LJUBAV
Ukoliko ste skoro ušli u vezu, ili postiji neko vam se dopada, danas će se vaša osećanja prema toj osobi produbiti. Zauzeti će imati harmoničan odnos sa partnerom.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Ceo dan ćete biti zamišljeni, međutim, vaše misli neće biti teške prirode, naprotiv. Vaš aktivan um imaće okrepljujuću ulogu i učiniti vas smirenim.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, ili braku odlično će se sporazumevati sa partnerom. Slobodni će biti dosta zatvoreni što im neće pomoći da pronađu svoju srodnu dušu.


Ribe 20.2.- 20.3.

Na okolinu ćete ostavljati utisak srećne i bezbrižne osobe. Ipak, zbog toga ćete nekima delovati nedovoljno ozbiljno, što vam neće pomoći kada je posao u pitanju.

LJUBAV
Iako vas jedna osoba veoma privlači nećete hteti da joj to stavite do znanja. Danas ćete kriti svoje emocije, a takav stav ćete zadržati i ako ste u vezi, ili braku.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>