Zdravlje

Ljubav & Sex

Uz ovu hranu dijeta vam neće tako teško pasti!

Kada krenete sa dijetom, najteža muka je onaj period između obroka kada se javlja glad. Uživajte bez griže savesti! Ove "grickalice" imaju manje od 100 kalorija, a uz ovu hranu dijeta vam neće tako teško pasti! 

Uz ovu hranu dijeta vam neće tako teško pasti! Svet PlusKada zapčnete dijetu, najveća muka je onaj period između obroka kada se javi glad. U tim trenucima je jako teško odoleti hrani i ostati dosledan, međutim uz ove nisko kalorične grickalice ceo proces postaje mnogo lakši. Dobra vest je da, ukoliko ste na put ka dobroj formi, ne morate u potpunosti da se odreknete međuobroka u kojima uživate. 

Poenta je da pametno birate i da one koje imaju puno kalorija zamenite za zdravije. Nutricionista Teri En Nuns veruje da je gubitak kilograma moguć ako odaberete niskokaloričnu hranu koju ćete jesti između obroka.

Kada imate užine između obroka, svakodnevno obezbeđujete stalan protok energije što bi trebalo da umanji iznenadnu želju za hranom koja bi mogla dovesti do toga da donesete loš izbor", kaže ona. 

"Trudite se da uvek kod sebe imate neku od ovih grickalica, kako ne biste posegli za nekom nezdravom varijantom. Najbolji izbor je hrana koja je bogata proteinima, je upravo oni obezbeđuju osećaj sitosti tokom dna i pomaže u izgradnji mišića."   


-Čaša jogurta

-Manja kesica kokica

-Jedna jabuka

-Jedno kuvano jaje

-Čokoladica sa žitaricama

-Dve kriške ćuretine

-Pet gumenih bombona

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Stil

Povezane vesti:


>