Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 7. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 7. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 7. septembar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Danas se nećete štedeti. Pošto ćete biti vrlo aktivni, pozavršavaćete gomilu obaveza, ali će vas zato uveče stići veliki umor.

LJUBAV
Bez obzira da li ste slobodni, ili ne, danas ćete mnogo veći značaj pridavati prijateljskim odnosima. Partner će imati utisak da ste se zatvorili u sebe.


Bik 21.4.-21.5.

Kroz lična dostignuća uspećete da unapredite svoj društveni imidž. Imponovaće vam što će drugi pridavati veliki značaj vašem mišljenju.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će biti voljan da vam u svemu ugodi, ali vi kao da ćete zaboraviti da mu uzvratite na isti način. Slobodni neće naći vremena za ljubav.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Pred vama je dinamičan i višestruko uspešan dan. Čemu god da se posvetite moći ćete da se nadate odličnim rezultatima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, predstoji vam dosta strasti u emotivnom odnosu, ali i kvalitetna komunikacija sa partnerom. Slobodni će šarmirati bar jednu osobu.
 

Horoskop: Ljubav u septembru! Devica sumnjičava, Lav se zaljubljuje...



Rak 22.6. - 22.7.

Ceo dan ćete provesti u rešavanju nekih praktičnih stvari, što je šteta jer nećete imati priliku da koristite svoju maštu koja će vam danas biti itekako probuđena.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, partnerovo društvo će vam posebno prijati u večernjim satima. Slobodni će jednoj osobi sa posla skrenuti pažnju na sebe.


Lav 23.7.- 22.8.

Ovaj dan će vam, manje ili više, biti lagan na svim poljima, što će vam savršeno odgovarati jer ćete imati utisak da ste premoreni.

LJUBAV
Oni koji su u vezi biće romantični i želeće da se osame sa partnerom. Slobodni će biti zainteresovani za osobu koja ih zasad doživljava samo kao prijatelja.
 

 

Horoskop: Haotično je na nebu, a to će posebno osetiti četiri znaka!



Devica 23.8. - 22.9.

Mnoge svoje zamisli lako ćete moći da sprovedete u delo, prema tome, potrudite se da pametno iskoristite ovaj dan.

LJUBAV
Ako ste slobodni, više ćete biti okrenuti druženju, nego ljubavi. Zauzete očekuje puno nežnosti i topline u odnosu sa partnerom.
 

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine!


Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete optimistični i otvoreni za promene. U skladu sa tim, pravićete, možda i preambiciozne, planove za naredni period.

LJUBAV
Ako ste slobodni, bićete primećeni i uživaćete u neobaveznom flertu. Oni koji su u vezi, sa partnerom će povesti razgovor na neku nesvakidašnju temu.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete biti orijentisani ka praktičnoj oblasti života, a najviše ćete se angažovati oko obaveza koje su u vezi sa vašim domom.

LJUBAV
Slobodni bi mogli da započnu romansu sa osobom koju poznaju preko posla. Zauzeti će nekim svojim hirovima odnos sa partnerom učiniti donekle napetim.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bliske osobe će vam staviti do znanja koliko im značite. Osećaćete se voljeno, ali baš i nećete umeti da im adekvatno uzvratite tu ljubav.

LJUBAV
Ako ste u vezi, pred vama je izuzetno lep dan na ljubavnom planu jer će vas partner obasipati pažnjom. Slobodnima će imponovati nečije udvaranje.


Jarac 22.12.- 19.1.

Želećete da na neki način osvežite svoj svakodnevni život. Pored toga, maštaćete o nečemu što je zasad nedostižno, a što bi vas u potpunosti ispunilo na ličnom planu.

LJUBAV
Vi i partner pokazaćete više razumevanja jedno za drugo i osloboditi se nekih nedoumica koje su vas mučile. Slobodni će razmišljati o bivšoj vezi.


Vodolija 20.1.- 19.2.

U prvom delu dana bićete zaokupljeni brojnim obavezama. Veče ćete želeti da provedete u krugu bliskih prijatelja.

LJUBAV
Ako ste slobodni iz glave vam neće izlaziti osoba koja vas već izvesno vreme zanima. Zauzeti će biti promenljivog raspoloženja, ali time ništa neće pokvariti.


Ribe 20.2.- 20.3.

Prvi deo dana provešćete aktivno. Možda ćete otići na izlet u prirodu, posvetiti se sportu, ili ćete na neki drugi način izaći iz rutine.

LJUBAV
Ako ste u vezi, očekuje vas romantično veče u društvu voljene osobe. Slobodnima će faliti malo više hrabrosti da bi se približili osobi koja im se sviđa.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>