Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 6. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 6. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 6. septembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Vama će danas biti interesantno, ali ne i lako. Intuicija vam može govoriti jedno, a razum drugo, te se nećete usuđivati da donosite nikakve važne odluke.

LJUBAV
Iz nekog razloga, vaš partner može biti ljut na vas, a verovatno je da razgovorom nećete puno postići. Slobodni neće imati ništa protiv svog trenutnog ljubavnog statusa.
 

Horoskop: Ljubav u septembru! Devica sumnjičava, Lav se zaljubljuje...Bik 21.4.-21.5.

Bićete iziritirani nekim sitnicama, donekle i razočarani datim okolnostima, ali će, ipak, većina vas uspeti da “pregura” ovaj pomalo čudan dan.

LJUBAV
Oni koji su u stabilnim vezama, neće imati većih problema u odnosu sa partnerom, dok će svi ostali biti više, ili manje demoralisani kada je ljubav u pitanju.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete biti skloni rizičnim postupcima zbog kojih se kasnije možete kajati. Budite oprezni, naročito kada je ljubav u pitanju.

LJUBAV
Možete se naglo odlučiti za ulazak u strasnu, ali kratku vezu koja bi vam donela više štete nego koristi. Zauzeti će biti uvređeni nekim partnerovim postupcima.
 

Horoskop: Haotično je na nebu, a to će posebno osetiti četiri znaka!Rak 22.6. - 22.7.

Imaćete utisak da više dajete nego što dobijate, međutim, izazovne situacije koje će vas podstaći na takav način razmišljanja, biće samo privremene.

LJUBAV
Ako ste slobodni, privlačićete pažnju potencijalnih partnera. Zauzeti će imati turbulentan dan na emotivnom planu, ispunjen prepirkama i nerazumevanjem sa voljenom osobom.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete promenljivog raspoloženja i skloni da prevremeno donosite zaključke. Budite strpljiviji i bićete zadovoljni današnjim danom.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će verovatno biti vaš glavni izvor sreće. Slobodni se mogu zainteresovati za osobu koja neće moći da ispuni njihova očekivanja u ljubavi.


Devica 23.8. - 22.9.

Osetićete se nesigurnim u sebe i svoje sposobnosti. Značila bi vam podrška bliskih ljudi, ali je danas nećete imati u onoj meri u kojoj će vam biti potrebna.

LJUBAV
Ako ste slobodni, steći ćete utisak da niste privlačni osobi koja vam se dopada. Oni koji su u vezi, iako će biti neraspoloženi, održavaće skladan odnos sa partnerom.
 

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine!Vaga 23.9. - 22.10.

Uporno ćete se oslanjati na intuiciju koja će vas danas navoditi na pogrešne zaključke. Takođe ćete biti skloni preterano emotivnim reakcijama.

LJUBAV
Ako ste slobodni, pokušajte da se opustite u društvu prijatelja. Oni koji su u vezi, lako će započeti svađu sa partnerom ukoliko im se u bilo čemu bude suprotstavio.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Trudite se da se danas što manje oslanjate na druge. Pratite svoj “plan i program”, ali ni tad ne očajavajte ukoliko ne bude baš sve išlo u smeru u kom ste zamislili.

LJUBAV
Ako ste slobodni, iskoristite ovaj dan da se odmorite od svega i svih. Zauzeti će pomalo izbegavati partnera i slobodno vreme provesti uz knjigu, ili film.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete vrlo ambiciozni, međutim, nemojte previše očekivati od sebe. Trudite se da uspostavite ravnotežu između želja i mogućnosti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, posvetite se voljenoj osobi. Ona će vam popraviti raspoloženje. Slobodni se mogu ponovo zainteresovati za jednu svoju staru simpatiju.


Jarac 22.12.- 19.1.

U načelu, vodićete se razumom, ali će vam zabunu praviti emocije koje će vas konstantno vući na drugu stranu. Bićete čudnog raspoloženja.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će imati razumevanja za vas i vaše potrebe. Slobodni će se zatvoriti u sebe i neće pokazati interesovanje ni za druženje sa prijateljima.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Nemojte se danas previše zamerati nikom jer možete biti izloženi štetnim posledicama. Imaćete tendenciju da tražite problem tamo gde ga nema.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, biće uspešniji u intimnom odnosu nego u razgovoru sa partnerom. Slobodni će biti skloni vezama koje se baziraju isključivo na fizičkoj privlačnosti.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ovaj dan proćiće u znaku privremenih razočarenja koja će delimično biti uzrokovana vašim subjektivnim i pomalo pesimističnim sagledavanjem situacije.

LJUBAV
Privući će vas neko ko se ne uklapa u vašu predstavu osobe sa kojom treba da budete. Oni koji su u vezi, danas mogu da očekuju malo hladniju atmosferu u ljubavnom odnosu.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>