Region

Svet

Severina i Igor više ne žive zajedno!

Pevačica Severina Kojić u braku je sa Igorom Kojićem već pet godina. Njihov ionako tubrulentan brak naišao je na novu krizu, te se Igor iselio iz stana u kojem je živeo sa Severinom. Severina i Igor više ne žive zajedno!

Severina i Igor više ne žive zajedno! Screenshoot/InstagramSeverina i Igor su se mnogo svađali zbog novca i toga što on ne doprinosi finansijski ništa, već živi na pevačicinoj grbači, te ga je ona izbacila iz kuće.

Naime, pouzdani izvor za hrvatske medije otkrio je da Severina u poslednje vreme često čeka taksi ispred zgrade u Maksimirskoj 34 u Zagrebu, gde, po mišljenju izvora, živi njen suprug Igor Kojić.

- Ovo nas je strašno iznenadilo s obzirom na to da Severina inače živi u elitnom delu grada Kozjaku, a kako su ona i Igor u braku, logično bi bilo da žive zajedno - rekao je izvor.

U prilog ovim navodima govori i to što je jedna komšinica čula Severinu i Igora kako se svađaju na stepenicama zgrade u kojoj pevačica živi. Tada je dotična medijima otkrila kako Severini smeta što mužu mora da kupuje avionske karte kad negde putuju, jer bivši fudbaler, koji se predstavlja kao fudbalski menadžer, ne zarađuje.

- Često mu je prebacivala što ne doprinosi uopšte njihovom životu i što ona sve finansira. Sa stepeništa se čulo noću kako Severina urla: "Pa dokle više misliš ja da plaćam sve, ne možeš avionsku kartu sebi da kupiš, i to moram da ti plaćam". On je uglavnom ćutao i nije joj protivurečio, ali Severina se zbog toga nije smirivala - navela je komšinica.

Igor je jedno vreme živeo na relaciji Zagreb - Beč, navodno zbog posla, no, kako se Beč više ne spominje, a Igora sve češće vidimo gotovo na svakom Severininom koncertu ili javnom pojavljivanju, pitanje je da li uopšte Igor ima posao?!

Inače, par je na početku braka živeo odvojeno, i to na relaciji Beograd - Zagreb ili Beograd - Split, što je otvoreno pokazivao. Doduše, Severina nikad nije snimala fotografije na kojima se vidi njen stan u Zagrebu, a kamoli onaj u Splitu, dok je Igor otvoreno objavljivao fotografije iz raskošnog dnevnog boravka svog stana u Beogradu.

To se sve činilo jako logično, pogotovo jer se par morao iskoordinirati gde će živeti, s obzirom na to da su ipak živeli u različitim državama, no ako sada, i to nakon gotovo pet godina braka, žive u istom gradu, nema smisla da žive u odvojenim stanovima. Bez obzira na to što često stavlja zaljubljene fotografije sa suprugom na svoj Instagram profil, pitanje je šta će biti sa Severininim brakom.
 

Ceca Ražnatović i Ognjen Vranješ eskivirali Karleušu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs


>