Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 5. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 5. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 5. septembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Današnji dan iskoristite za druženje sa prijateljima, ili posetite neki društveni događaj. Gužva je upravo ono što će vam najviše prijati.

LJUBAV
Ako ste slobodni, možete se sasvim slučajno sresti sa osobom koju poznajete od ranije, a koja vam je oduvek bila interesantna. Zauzeti će se lepo slagati sa partnerom.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete biti duboko zamišljeni nad nekim važnim pitanjima koja, čini se, nikako da rešite. Možda ćete brinuti više nego što je potrebno.

LJUBAV
Ako ste u vezi, verovatno ćete donekle zanemariti voljenu osobu, ali vam ona to neće zameriti. Slobodni neće pridavati veliki značaj emotivnom aspektu života.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Verovatno ćete se povući u sebe i opredeliti za čitanje nekog interesantnog štiva. Ljudi u vašem okruženju delovaće vam dosadno i neinspirativno.

LJUBAV
Slobodni među vama imaće previsoke standarde. Teško da će iko uspeti da zadobije njihove simpatije. Ako ste u vezi, sa partnerom ćete povesti zanimljiv razgovor.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas će retko ko uspeti da vam udovolji. Imaćete visoka očekivanja, čak nerealne zahteve, pa će bliskim osobama biti teško da izađu na kraj s vama.

LJUBAV
Ako ste slobodni, a postoji neko ko vam se dopada, potrudićete se da ostavite što jači utisak na tu osobu. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete usmereni na bliske osobe i njihove potrebe. Potrudićete se da i one samostalne akcije ne preduzimate bez da se prethodno ne konsultujete sa njima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaša i partnerova energija biće vrlo usklađene. Odlično ćete se slagati na svim poljima. Slobodni će priželjkivati da im se u skorije vreme promeni emotivni status.


Devica 23.8. - 22.9.

Ovaj dan ćete potrošiti na sve one stvari dosadne prirode koje ste već morali da odradite, ali koje ste zanemarivali u prethodnom periodu.

LJUBAV
Ako ste u vezi, odnos sa voljenom osobom danas ćete staviti u drugi plan. Slobodni će biti okupirani raznoraznim stvarima, ali ne i ljubavnim životom.
 

Brutalni horoskop: Devica oplakuje sebe, Vaga više voli laž nego istinu!Vaga 23.9. - 22.10.

Danas ćete prevashodno hteti da se odmorite i opustite. Uživaćete u društvu članova porodice i drugih bliskih osoba. Moguće je da ćete organizovati neko veće okupljanje.

LJUBAV
Ako ste slobodni, delovaćete vrlo spontano, a istovremeno ćete biti šarmantni i duhoviti, pa ćete sigurno skrenuti pažnju na sebe. Zauzeti će održavati harmoniju u svojoj vezi.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Današnji dan želećete da provedete u miru i tišini. Iako će vam prijatelji uputiti poziv za izlazak, vi ćete se opredeliti za kućnu varijantu.

LJUBAV
Ako ste slobodni, možda ćete razmišljati o bivšem partneru, ali vam zapravo neće smetati što ste trenutno sami. Zauzeti neće imati nikakvih problema u odnosu sa voljenom osobom.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete vrlo druželjubivi i komunikativni. Uživaćete u razgovorima, kako sa osobama koje su vam bliske, tako i sa onima koje jedva poznajete.

LJUBAV
Slobodnima među vama, danas neće nedostajati to što nisu u vezi jer će se ionako dobro zabavljati. Ako ste zauzeti, provešćete dinamičan i aktivan dan u društvu svog partnera.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete poprilično pasivni. Napravićete pauzu od obaveza i nastojati da ovaj dan iskoristite tako što ćete se lepo odmoriti i naspavati.

LJUBAV
Ako ste u vezi, prijaće vam partnerovo društvo, ali uz boravak kod kuće. Slobodni će imati jednu osobu na umu, ali još neće biti sigurni da li i koliko im se ona dopada.
 

Nedeljni horoskop: Bik nezadovoljan, Rak osetljiv, Vaga donosi odluku!Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete lepo raspoloženi, smireni i blagi u kontaktu sa ljudima iz svog okruženja. Moguće je da se nekome nađete na usluzi i to uz sopstvenu inicijativu.

LJUBAV
Ako ste slobodni, ostavljaćete pozitivan utisak na svoju okolinu, ali vas same, sa druge strane neće biti lako osvojiti. Zauzeti će imati skladan odnos sa voljenom osobom.


Ribe 20.2.- 20.3.

Dan ćete provesti u lenčarenju. Nikuda nećete žuriti, čak ćete ono što ste prethodno planirali da danas ispunite odložiti za neki sledeći put.

LJUBAV
Slobodni neće pokazivati interesovanje da se pokrenu po ljubavnom pitanju. Ako ste u vezi, vaš odnos sa voljenom osobom odisaće nežnošću i toplinom.
 

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>