Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević nije mnogo žalio zbog svađe sa Davidom! (VIDEO)

Nije imao reakcije na Davidovo izlaganje u rijalitiju da želi da se pomiri sa njim. Nekad mu je bilo malo žao. Prvi korak ka pomirenju je načinio David, on je pozvao Dalilu, Dejan mu se nije javljao. Dejan Dragojević nije mnogo žalio zbog svađe sa Davidom!

Dejan Dragojević nije mnogo žalio zbog svađe sa Davidom! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Popularni bračni par Dalila i Dejan Dragojević danas su se pojavili na obaveznom sistematskom pregledu pred ulazak u ''Zadrugu 3'', a oni su, osim što su podelili svoje impresije o ulasku u rijaliti, otkrili su i da danas proslavlju dve godine braka. 

- Spremni smo i jedva čekamo da počne! Možete svašta da očekujete. Mi idemo tamo da se igramo - počinju priču Dalila i Dejan i dodaju: 

- Danas nam je dve godine braka, pošto smo vadili krv možemo da pijemo borovnicu ili cveklu. I meni je bio rođendan, sve je u septembru. Čestitali su nam Ana i David. Anu ne poznajemo odranije, sada smo je upoznali i baš mi se čini kao super cura, ako je David srećan, srećni smo i mi. Sada smo u super odnosima sa njima - rekla je Dalila za Pink.rs, a onda pokazala Davidovu sliku koju bi on najradije spalio da može.

- Imam u torbi Davidovu sliku, ali moram da sakrjem jedan podatak. David je rekao da će mi se osvetiti večeras u emisiji za ovo. To je bilo kod Dekija, a sada ja nosim devera u torbi - rekla je Dalila kroz osmeh. 

- Nisam imao reakcije na Davidovo izlaganje u rijalitiju da želi da se pomiri sa mnom. Nekad mi je bilo malo žao. Prvi korak ka pomirenju je načinio David, on je pozvao Dalilu, ja mu se nisam javljao - otkrio je Dejan za Pink.rs.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>