Svet

Region

Afera - The Affair peta sezona intrigantno, nedefinisano i sjajno! (VIDEO)

„Afera“- "The Affair" istražuje emotivne posledice vanbračnih veza. Noa je perspektivni pisac koji je u braku 20 godina i ima četvoro dece. Alison je mlada konobarica koja pokušava da sredi svoj život nakon tragedije koja ju je zadesila. Peta sezona intrigantno, nedefinisano i sjajno!

Afera - The Affair peta sezona intrigantno, nedefinisano i sjajno! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Veoma opservativna i intrigantna, serija „Afera“ istražuje emotivne posledice vanbračne veze. Noa je njujorški profesor i perspektivni pisac, koji je u braku 20 godina i ima četvoro dece. Alison je mlada konobarica iz Montoka sa Long Ajlanda, koja pokušava da sredi svoj život posle tragedije koja ju je zadesila. Klupko provokativne drame se odmotava zasebno iz različitih perspektiva, koristeći sećanja svakog od protagonista.

Njih dvoje se slučajno upoznaju u turističkom priobalnom gradiću Montaku na Long Ajlandu i započinju tajnu vezu. Klupko provokativne drame se odmotava zasebno iz Noine i Alisonine perspektive, koristeći različita sećanja svakog od protagonista.



Osim što je zarazila mase gledalaca i ima svoje poklonike, seriji "Afera" definitivno mora da se prizna da je gledanje serija prenela na jedan novi nivo, donela gledaocima mnogo više od puke razonode i uvukla ih u svet raskrinkavanja ljudskih odnosa koji se teško napušta i kada se epizoda završi. Zato ovu genijalno snimljenu emotivnu studiju o kompleksnim vanbračnim vezama teško možemo da uporedimo sa bilo čim što smo do sad mogli da gledamo u formatu serija. Gledaocu je najpre ispričana priča iz jedne perspektive i taman kada je doneo svoj sud o preljubniku i prevarenom, priča dobija novu perspektivu - situaciju gledanu očima drugog lika.

Serija "Afera" dobitnica je tri Zlatna globusa. Potpisuju je već iskusni scenaristi i producenti Sara Trim i Hagai Levi koji su već zajedno radili na seriji "In Treatment" i čija su imena sinonim za dobru seriju.

HBO je objavio prve dve epizode pete sezone i verujte jednako su zanimljive i intrigantne kao i sve predhodne, a očekuje nas ukupno jedanaest sjajnih epizoda.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/HBO

Povezane vesti:


>