Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 4. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 4. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 4. septembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Zauzećete drugačiji stav prema sebi i svojim kapacitetima, ali ćete se drugačije postaviti i prema svojoj široj okolini. Generalno, bićete kritički nastrojeni.

LJUBAV
Zauzeti će pred voljenu osobu staviti previsoke zahteve. Slobodni će imati priliku za ulazak u strastvenu, ali i pomalo destruktivnu romansu.
 

Nedeljni horoskop: Bik nezadovoljan, Rak osetljiv, Vaga donosi odluku!Bik 21.4.-21.5.

Imaćete neuobičajeno veliku potrebu da se osećate sigurno i da budete okruženi ljubavlju i toplinom, što ćete najpre tražiti kroz prisniji kontakt sa najbližima.

LJUBAV
Slobodni će čeznuti da imaju nekog pored sebe, a može se desiti i da se zaljube. Zauzeti će provesti mirno popodne u društvu voljene osobe.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete angažovani na više strana i imati energije na pretek, međutim, tokom ovog dana gubićete svoje vreme i na neke nebitne stvari.

LJUBAV
Slobodni se danas neće baviti svojim ljubavnim životom. Zauzeti će povesti važne razgovore sa voljenom osobom, želeći da sa njom ostvare stabilniji odnos.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete ceo dan biti u pokretu, što će vam prijati. Ipak, usled te užurbanosti, nećete ničemu moći u potpunosti da se posvetite.

LJUBAV
Slobodni će imati više prilika za flert. Zauzeti će se sa partnerom dobro slagati na mentalnom planu, ali neće biti naročito naklonjeni romantici.
 

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine!Lav 23.7.- 22.8.

Faliće vam hrabrosti u svemu što budete morali sami da uradite. Tražičete savete od bliskh ljudi koji će biti raspoloženi da vam izađu u susret.

LJUBAV
Ako ste u vezi, predstoji vam lep dan na ljubavnom planu, ispunjen harmonijom i razumevanjem. Slobodnima se niko neće ozbiljnije sviđati.


Devica 23.8. - 22.9.

Samoća vam uopšte neće prijati. Ipak, nećete biti naročito motivisani da u svoj život uključite druge ljude. Ceo dan ćete se čudno osećati.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete dosta povučeni i osetljivi, što će zbuniti vašeg partnera. Slobodni će biti u prilici da ostvare jedno interesantno poznanstvo.


Vaga 23.9. - 22.10.

Želećete da ovaj dan provedete tiho i mirno, međutim, to vam nikako neće polaziti za rukom. Koliko god budete pokušavali da izbegnete haos i gužvu, oni će vas pratiti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, u večernjim satima ćete uživati u partnerovom društvu. Slobodni će početi da se interesuju za osobu koju su upoznali preko prijatelja.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Tek u večernjim satima moći ćete da se malo opustite i ne zamarate aktuelnim problemima koje danas, uz sve napore, ipak nećete uspeti da rešite.

LJUBAV
Ako ste slobodni, ne očekuje vas puno noviteta na ljubavnom planu, ali se vi nećete mnogo buniti zbog toga. Zauzeti nikako neće uspevati da se sporazumeju sa partnerom.


Strelac 21.11.- 21.12.

Šta god da vas muči, nećete biti prepušteni sami sebi. Imaćete na koga da se oslonite, kako u poslovnoj, tako i u privatnoj sferi života.

LJUBAV
Slobodni će, ukoliko to žele, moći da stupe u vezu sa osobom koja se u ljubavi ponaša zrelo i odgovorno. Zauzeti će se osećati voljenim i zaštićenim od strane svog partnera.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete preangažovani na svim poljima. Imaćete puno kontakata sa ljudima čije će vas ponašanje iritirati. U večernjim satima želećete da se izolujete od svih.

LJUBAV
Bez obzira koji je vaš trenutni emotivni status, ljubavi danas nećete pridavati puno značaja. Ukoliko ste u vezi, partner se može naljutiti na vas.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete biti dosta aktivni, možda i preterano. Trudite se da sebe ne forsirate previše i nemojte siliti nešto što je još uvek pod znakom pitanja.

LJUBAV
Bez obzira na to koji je vaš emotivni status, danas nećete pokazivati interesovanje za druge ljude. Cenićete slobodu i zanemariti ljubavni aspekt svog života.


Ribe 20.2.- 20.3.

Osećaćete neku vrstu nelagodnosti čiji će vam uzrok biti nepoznat. Budite pažljiviji u svemu što se odnosi na praktičnu sferu života.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nećete ni sami sebi hteti da priznate osećanja koja gajite prema jednoj osobi. Zauzeti će nešto skrivati od svog partnera što će on moći da oseti.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>