Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 3. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 3. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 3. septembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Bićete ambiciozniji i nastojaćete da se više posvetite ispunjavanju svojih ciljeva. Imaćete puno želja i puno planova kako da ih ostvarite.

LJUBAV
Ako ste u vezi, očekujte obilje strasti u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni će privlačiti pažnju okoline, ali će biti i vrlo izbirljivi.


Bik 21.4.-21.5.

Biće vam važno da oko sebe imate ljude na koje možete da se oslonite. Možete dobiti koristan savet od nekog ko vam je blizak.

LJUBAV
Danas će voljena osoba biti centar vašeg sveta. Slobodni će takođe biti vrlo zainteresovani za ljubavni aspekt svog života. Daće šansu jednom upornom udvaraču.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Okupirani ste postizanjem većih rezultata, pa ćete se u tom duhu boriti sa današnjim izazovima. Trudite se da budete objektivni prema sebi i drugima.

LJUBAV
Sa partnerom ćete voditi ozbiljne razgovore koji će se ticati nekih praktičnih stvari. Slobodni će biti raspoloženi samo za bezazleni flert.
 

Nedeljni horoskop: Bik nezadovoljan, Rak osetljiv, Vaga donosi odluku!Rak 22.6. - 22.7.

Dopustićete sebi da uživate u dokolici. Ipak, nećete zanemariti svoje obaveze, pa ćete sebi priuštiti odmor tek kada ispunite sve što vam se nalazi na dnevnom redu.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš partner može biti zaokupljen poslom, ali mu to nećete zameriti. Slobodne ne očekuju značajne promene na ljubavnom planu.


Lav 23.7.- 22.8.

Držaćete se proverene taktike u svemu što budete radili. Razmišljaćete o nekim minulim dešavanjima i bićete nešto osetljiviji nego inače.

LJUBAV
Slobodni mogu biti opčinjeni osobom koja je dosta starija od njih. Oni koji su u vezi, neće biti naročito naklonjeni romantici, za razliku od svog partnera.
 

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine!Devica 23.8. - 22.9.

Potrudićete se da nađete što više vremena za ljubav i druženje sa prijateljima. Većina vas će bežati od svakodnevnih obaveza.

LJUBAV
Zauzeti se mogu nadati veseloj atmosferi u ljubavnom odnosu. Slobodnima će se udvarati osoba koju inače često sreću.


Vaga 23.9. - 22.10.

Na sve načine ćete se truditi da budete omiljeni u društvu, u čemu ćete naročito imati uspeha u večernjim satima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partnera ćete obasipati pažnjom. Slobodni će biti zavodljivi, ali i vrlo zaljubljivi, pa će ovo biti jedan interesantan dan za njih.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Trudićete se da budete miroljubivi, tolerantni i pristupačni, čime ćete ostaviti dobar utisak na sve ljude sa kojima danas budete stupili u kontakt.

LJUBAV
Ako ste u vezi, možete imati sitnih razmirica sa voljenom osobom, ali ćete se do uveče pomiriti. Slobodni bi mogli da u tajnosti započnu jednu romansu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas vam prijaju samoća, mir i tišina. Ako ste u mogućnosti, posvetite ovaj dan sebi i svom unutrašnjem svetu koji vrvi od sadržaja.

LJUBAV
Ako ste u vezi, ni vi ni vaš partner nećete pokazati preteranu želju da se družite jedno s drugim. Slobodni će moguće razmišljati o bivšoj ljubavi.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete veseli, radoznali i spremni da malo promenite svoj način razmišljanja, što će iznenaditi mnoge sa kojima danas budete kontaktirali.

LJUBAV
Slobodni neće biti naročito raspoloženi za nove ljubavne doživljaje. Oni koji su u vezi, bolje će se slagati sa partnerom u prvom delu dana.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas će vaša glavna preokupacija biti postizanje veće stabilnosti na polju posla i karijere. Biće vam takođe važno kako vas vaša okolina doživljava.

LJUBAV
Ako ste u vezi, ili braku, između vas i vašeg partnera vladaće napetost. Slobodni mogu početi da se interesuju za kolegu sa posla.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete svoju energiju usmeriti na postizanje unutrašnjeg mira. Vera i optimizam biće naglašeni, pa će retko šta moći da naruši vaše raspoloženje.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom biće stabilan, iako mu se danas nećete naročito posvećivati. Slobodni bi mogli da se zainteresuju za nekog ko nije sa ovih prostora.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>