Lepota

Ljubav

Najmodernija frizura u 2019. godini. Svima pristaje!

Najmodernija frizura u 2019. godini. Svima pristaje! Nosile su je Ema Stoun i zvezda Netflixa Šarlota Best, a Pinterest korisnici su je prepoznali kao najmoderniju frizuru ove godine.

Najmodernija frizura u 2019. godini. Svima pristaje! Instagram



Da li svima odgovara?

Ova frizura je pravi hit predstojeće sezone i poznata je kao „baby bang“. Prošle godine najpopularnija frizura je bila dugi bob, a 2019. godinu će obeležiti  baby bang takođe poznata kao dečji bob.

Ova frizura sa kratkim šiškama dodaje pank vajb kratkoj i dugoj kosi. Prema listi najvećih trendova objavljenih na kraju godine od strane Pinterest-a, broj pretraga za "kratkim šiškama" povećan je 2018. godine za čak 51%. Prema statistikama, korisnici ove popularne platforme najčešće su tražili inspiraciju za "šiške iznad obrva", što ovu frizuru čini jednom od najmodernijih frizura za predstojeću sezonu.

Ulje na  vatru dodale su strane zvezda, koje su iznenada počele da se pojavljuju sa kratkim šiškama. Početkom godine, Bela Hadid se pojavila na Dior zabavi, a dva meseca kasnije, Ema Votson se pohvalila kratkim šiškama na Vanity Fair Oscar partiju na Beverli Hilsu. Takođe frizura je dominirala na reviji Miu Miu za sezonu proleće/leto 2019 tokom nedelje mode u Parizu, ultra-kratke, neujednačene šiške „prošetala“ je Kaja Gerber i zapečatila novi trend.
 

Jesen i idealne odevne kombinacije! Stajling koji izaziva pažnju!

 

Smoked Marshmallow: Kosa i moda! Boje za 2019. godinu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/grazija.rs

Povezane vesti:


>