Lepota

Ljubav & Sex

Najmodernija frizura u 2019. godini. Svima pristaje!

Najmodernija frizura u 2019. godini. Svima pristaje! Nosile su je Ema Stoun i zvezda Netflixa Šarlota Best, a Pinterest korisnici su je prepoznali kao najmoderniju frizuru ove godine.

Najmodernija frizura u 2019. godini. Svima pristaje! InstagramDa li svima odgovara?

Ova frizura je pravi hit predstojec╠üe sezone i poznata je kao „baby bang“. Prošle godine najpopularnija frizura je bila dugi bob, a 2019. godinu ─çe obele┼żiti  baby bang tako─Ĺe poznata kao de─Źji bob.

Ova frizura sa kratkim šiškama dodaje pank vajb kratkoj i dugoj kosi. Prema listi najvec╠üih trendova objavljenih na kraju godine od strane Pinterest-a, broj pretraga za "kratkim šiškama" povec╠üan je 2018. godine za ─Źak 51%. Prema statistikama, korisnici ove popularne platforme naj─Źešc╠üe su tra┼żili inspiraciju za "šiške iznad obrva", što ovu frizuru ─Źini jednom od najmodernijih frizura za predstojec╠üu sezonu.

Ulje na  vatru dodale su strane zvezda, koje su iznenada po─Źele da se pojavljuju sa kratkim šiškama. Po─Źetkom godine, Bela Hadid se pojavila na Dior zabavi, a dva meseca kasnije, Ema Votson se pohvalila kratkim šiškama na Vanity Fair Oscar partiju na Beverli Hilsu. Tako─Ĺe frizura je dominirala na reviji Miu Miu za sezonu prolec╠üe/leto 2019 tokom nedelje mode u Parizu, ultra-kratke, neujedna─Źene šiške „prošetala“ je Kaja Gerber i zape─Źatila novi trend.
 

Jesen i idealne odevne kombinacije! Stajling koji izaziva pa┼żnju!

 

Smoked Marshmallow: Kosa i moda! Boje za 2019. godinu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/grazija.rs

Povezane vesti:


>