Zadruga

Parovi

Ana Korać će odneti pobedu u rijalitiju Zadruga 3!

Treća sezona rijaliti programa "Zadruga" počinje 6. septembra, a svi željno iščekuju da saznaju ko će sve biti deo nove sezone. Jedan od sigurnih učesnika je Filip Mijatov, a on tvrdi Ana Korać će odneti pobedu u rijalitiju "Zadruga 3"!

Ana Korać će odneti pobedu u rijalitiju Zadruga 3! Screenshoot/Instagram



U javnosti se pojavio spisak od 47 potencijalnih učesnika, a za sada se produkcija oglasila i potvrdila učešće samo nekoliko učesnika, a jedan od njih je Filip Mijatov.

Filip je dospeo u žižu interesovanja javnosti kada je izneo informacije da je bio u vezi sa Anom Korać i da joj je finansirao neke od estetskih operacija. Uprkos fotografijama koje je priložio kao dokaz, Ana je demantovala ove navode.

Mijatov se oglasio na svom Instagram profilu, gde je odgovarao na mnogobrojna pitanja svojih pratioca i fanova Zadruge. Kao što je bilo i očekivano mnogi su ga pitali da li će Ana ući u Belu kuću. Odgovorio je da će Koraćeva ući u Imaginarijum, ali tek za mesec dana, nakon što on otkrije šta sve zna o njoj i "zavrti priču".

Ono što je iznenadilo mnoge rekao je da će Ana Korać pobediti u trećoj sezoni. Kao razlog je naveo da ulazi u "Zadrugu" i on i Marko Janjušević Janjuš, koji je takođe bio dovođen u vezu sa Koraćevom, pa će se glavna priča voditi oko nje.

Takođe je rekao da je spreman da se kladi sa svakim od pratioca u sto dinara, da će Ana osvojiti prvo mesto, pa je naveo pratioce da posumnjaju kako je sve namešteno. Zanimljiv detalj koji je izneo je da je u planu da ova "Zadruga" traje duže od prethodne dve sezone i da je plan da je produže na čitavu godinu.

Ako David Dragojević ne bude ušao sa Koraćevom, svi smatraju da će ovo biti kraj njihove ljubavi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>