Zadruga

Parovi

Dragana Mitar izvređala Pavla! Povređeni i ostavljeni, žao mi vas je!

Nedavno ju je suprug i izbacio iz stana, a o dešavanjima na privatnom planu bio je obavešten i njen bivši Pavle Jovanović, koji je otkrio da je Dragana otišla na more sa bivšim ljubavnikom koga zovu "Torta". Dragana Mitar izvređala Pavla! Povređeni i ostavljeni, žao mi vas je!

Dragana Mitar izvređala Pavla! Povređeni i ostavljeni, žao mi vas je! Screenshoot/Instagram
Bivša modelsica, Draganu Mitar je po izlasku iz rijalitija "Zadruga 2" sačekalo veoma neprijatno saznanje da njen muž Siniša Dragutinović živi sa drugom ženom, zbog čega je ona podnela papire za razvod. 


Nedavno ju je suprug i izbacio iz stana, a o dešavanjima na privatnom planu Mitrove bio je obavešten i njen bivši Pavle Jovanović, koji je otkrio da je Dragana otišla na more sa bivšim ljubavnikom koga zovu "Torta".

- Znam šta se desilo Dragani. Drugarica od moje devojke se zabavlja sa Sinišom, tako da sve znam. Odmah sam u toku noći saznao šta se dešavalo. Dragana je sa "tortom" otišla na more. Siniša je dobio prepisku od "tortine" žene, kako ona voli da koristi supstance. To je tako poteklo - rekao je Pavle za Pink.rs 

Mitrova je bila veoma besna zbog njegove izjave, pa je odmah rešila da se oglasi na svom Instagram nalogu i demantuje Jovanovića.

- Najstrašnije je biti žena zarobljena u telu muškarca... A pritom ostavljena i željna slave, kao što je jedan koga danas citirate. Bruka za muškarce u muškom telu. Fuj! Ja sam na moru bila sa svojim sinom, a povređeni i ostavljeni, žao mi vas je - napisala je Dragasna na svom Instagram nalogu.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>