Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 2. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 2. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 2. septembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Danas ćete biti promenljive sreće na svim poljima, međutim, to vas neće obeshrabriti. Svaki izazov sa kojim se budete susreli, ujedno će delovati podsticajno na vas.

LJUBAV
Maštaćete o strastvenoj ljubavi sa nekim ko bi istovremeno mogao da vam pruži osećaj sigurnosti. Zauzeti će iznenada postati sumnjičavi prema partneru.


Bik 21.4.-21.5.

Potrebna vam je neka vrsta osveženja. Za početak, načinite sitnije promene u svojoj svakodnevici i zatim pustite da se stvari odvijaju same od sebe.

LJUBAV
Mnogi od vas poželeće da uzmu “slobodan dan” od voljene osobe i posvete svoje vreme prijateljima. Slobodni će “izrežirati” slučajan susret sa svojom simpatijom.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Biće ovo prilično izazovan dan za vas, međutim, nećete gubiti motivaciju da se borite, niti ćete ijednog momenta posumnjati u dostižnost svojih ciljeva.

LJUBAV
Slobodni će tražiti nekog za sigurnu i ozbiljnu vezu, a nudiće im se samo opcije za kratke avanture. Zauzeti će u svakom smislu moći da se oslone na svog partnera.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete na svoju okolinu ostavljati utisak buntovne osobe. Jedni će misliti kako se ponašate nezrelo i neodgovorno, dok ćete drugima delovati hrabro i odvažno.

LJUBAV
Slobodni među vama neće želeti da se vezuju. Sa druge strane, neće imati ništa protiv neobaveznih odnosa. Zauzeti će uvrediti partnera nekim svojim postupcima.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas će vam biti korisnije da se povučete pred preprekama, kao i da ne zadajete sebi preteške zadatke. Okrenite se emotivnom partneru, porodici i prijateljima.

LJUBAV
Ako ste slobodni, može vas jako privući neko ko je visokog materijalnog statusa i ko ima vrlo uspešnu karijeru. Zauzeti treba da se prepuste romantici i intimi.


Devica 23.8. - 22.9.

Možete se bez ikakvog konkretnog razloga osetiti nesigurnim u sebe. Tuđi stavovi vas danas mogu samo zbunjivati, tako da probajte da se ne obazirete previše na njih.

LJUBAV
Ako ste u vezi, od partnera ćete tražiti da vam pruži veću podršku po pitanju vaših ličnih ciljeva. Slobodni treba da se klone slatkorečivih udvarača.


Vaga 23.9. - 22.10.

Ovo je dan u kojem ćete učiti na svojim greškama. Neće vam biti pravo, ali će vas obradovati činjenica da niko osim vas neće primetiti da ste zabrljali.

LJUBAV
Vaš odnos sa voljenom osobom trpeće zbog brojnih obaveza koje imate na poslu i koje će vam oduzeti dosta vremena i energije. Slobodni se neće puno baviti ljubavnim pitanjima.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Današnji dan može vam doneti puno sreće, ali i poneki problem. Nećete biti naročito sigurni u sebe i svoje sposobnosti, ali ćete zato znati kako da uživate u slobodno vreme.

LJUBAV
Oni koji su zauzeti, provešće romantično veče u društvu voljene osobe. Slobodni se mogu odlučiti za ulazak u vezu sa nekim ko ne nalikuje nijednom njihovom bivšem partneru.


Strelac 21.11.- 21.12.

Iako se u toku današnjeg dana nećete susresti sa velikim izazovima i neprijatnim situacijama, možete imati utisak da vam je sreća ipak “okrenula leđa”.

LJUBAV
Moguće je da ćete razmišljati o svom bivšem partneru i nekim njegovim kvalitetima koje biste želeli da poseduje i osoba sa kojom ste sada. Slobodni će delovati povučeno i stidljivo.


Jarac 22.12.- 19.1.

Brzo ćete se prilagoditi okolnostima na koje prethodno niste računali. Nešto što vam inače deluje komplikovano, danas će vam biti jednostavno.

LJUBAV
U porodičnim relacijama, kao i u odnosu sa partnerom imaćete potrebu da poradite na komunikaciji. Slobodni će pokušati da šarmiraju jednu osobu na duhovit način.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Zračićete velikim samopouzdanjem koje će vas danas dovesti, kako u prijatne, tako i u one manje prijatne situacije. Budite taktični i odmeravajte svoje reči.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nećete se ustručavati da otpočnete jednu intenzivnu, strasnu, ali, ispostaviće se, kratku vezu. Zauzeti će biti romantično raspoloženi i voljni da preuzmu inicijativu.


Ribe 20.2.- 20.3.

Umesto da se oslanjate na ljude oko sebe i zavisite od njihove volje, pouzdajte se u sopstvene sposobnosti. Okolnosti će biti na vašoj strani.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, očekuju vas prijatni trenuci u društvu voljene osobe. Slobodni će imati nekoliko udvarača, ali danas im nijedan neće pobuditi veće interesovanje.

Mesečni horoskop za septembar pročitajte OVDE.
 

Nedeljni horoskop: Bik nezadovoljan, Rak osetljiv, Vaga donosi odluku!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>