Svet

Region

Ljubav smrtnika i vile: Serija Carnival row dostupna na platformi Amazon! (VIDEO)

Ljubav smrtnika i vile! Kara Delevinj i Orlando Blum prošle nedelje prošetali su se crvenim tepihom ispred Kineskog pozorišta u Holivudu, gde su premijerno predstavili novu seriju. Serija "Carnival row" dostupna na platformi Amazon!  

Ljubav smrtnika i vile: Serija Carnival row dostupna na platformi Amazon! (VIDEO) Screenshoot/InstagramPosle dve godine intenzivnog rada na ekranizaciji ove uzbudljive pri─Źe smeštene u viktorijansko doba, prva sezona fantasti─Źnog trilera (osam epizoda) od ju─Źe je dostupna na Amazon prajm video platformi. O─Źekivanja su velika, pa je saga o vilama i ljudima protkana mnogobrojnim misterioznim ubistvima ve─ç obnovljena za drugi ciklus.

Blum se na ovoj sve─Źanosti pojavio sa verenicom Kejti Peri, za koju se uveliko šuška da je u blagoslovenom stanju. Njih dvoje su ruku pod ruku pozirali foto-reporterima, a kada je upitan da prokomentariše rad na seriji, glumac je zadovoljno rekao da sli─Źan projekat nikada nije radio. Izvršni producent Mark Gugenhajm iskoristio je priliku da mu u polušali dobaci da bi u nastavku Carnival row-a mogla i Kejti da se pojavi jer bi, kako je rekao, bila sjajna vila.

Za to vreme Kara Delevinj "lebdela" je ispred teatra u 3D haljini. Lepotica je priznala da se zaljubila u svoju ulogu vile, koja se udru┼żuje sa detektivom (Blum) s ciljem da reši razna ubistava.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Novosti

Povezane vesti:


>