Zadruga

Parovi

Nadežda Biljić nikad brutalnija! Uvrede samo pljušte!

Nadežda Biljić nedavno je komentarisala svoje bivše ljubavnike iz rijalitija i priznala sa kojim je imala najgori seks. Pevačica nikad brutalnija! Uvrede samo pljušte!

Nadežda Biljić nikad brutalnija! Uvrede samo pljušte! Screenshoot/InstagramNa poslednjem mestu je Bane Čolak. Biljićeva je tom prilikom u intervjuu za domaći medij izjavila: 

"S njim je seks bio kao da ga nikad nisam ni imala"

Baneta je ovo povredilo, pa je uzvratio žestoko i dao izjavu za Pink.rs:

"Razumljivo je da ona kao da nije imala seks, jer ona više ni ne oseća... Koliko je puta i sa kim sve bila, normalno je da više i ne oseća seks kad ga upražnjava. To je kao rupa bez dna, kao bunar u koji se bacaju novčići. Tako je s njom."

Nadežda Biljić  je osula paljbu po Banetu:

"On je jedan nebitan lik koji po svaku cenu želi da bude bitan. Kači se za sve moguće ljude koji postoje na ovom svetu. Prvo se kačio za Zerinu, pa je prema njoj ispao majmun, pa se sad kači na mene, ne znam iz kog razloga. Šta je problem da ja kažem da nisam osetila seks? Vidi, meni je više pun, da ne kažem toga, da me muškarci u "Zadruzi" prave k*rvom. Ja radim šta ja hoću, ne kajem se ni zbog čega, ni zbog Čolaka, ali... U pravu je bio Miki kada je rekao da je on jedna iskompleksirana budaletina. Čovek koji sve laže, počevši od toga gde se rodio, ne mogu da shvatim..." - započela je Nadežda, pa nastavila:

"Moja familija sa očeve strane, Biljići, žive vekovima na teritoriji, Užice, Kosjerić. Ja sam u Užicu odrasla. U Užicu niko ne zna ko je Bane Čolak, ni gde živi, ni ko je. On je takav mučenik, žalim ga. Prvo se javio kada se desilo sa Tomom, jedva je čekao da se javi da ispljuje Tomu, znam da ga ne podnosi, boli ga d*pe kako se ja osećam, kako mi je bilo i kako je sad, bitno mu je bilo samo da Tomu ispljuje. Meni to ide na onu stvar. Mnogi njih se javilo samo da pruži podršku samo zato što mrze Tomu, među njima je i Čolak. Malo kadra da se priča o njemu. Lepi se na Tomu da bi se o njemu pisalo, boli njega dupe i za Tomu i za mene."

Izrevoltirana Nadežda se nije zaustavila, pa je za kraj intervjua poslala najbrutalniju poruku do sada.

"Ima mali k*rac, ne zna da j*be i glup je ko k*rac. Bane Čolak iz Užica, u kojem ga niko ne zna, ima mali k*rac, ne zna da j*be i glup je kao k*rac i ne zna da sastavi tri rečenice." - istakla je Biljićeva.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs


>