Region

Svet

Darko Lazić i Marina raskidaju veridbu?!

Darko Lazić prošle godine u oktobru doživeo je tešku saobraćajnu, a pre dva meseca dobio je sina Alekseja. Pevač je verio majku svog drugog deteta Marinu Gagić, a svabeno veselje se očekuje. Ipak, kako astrolog tvrdi, Darko i Marina raskidaju veridbu!

Darko Lazić i Marina raskidaju veridbu?! Screenshoot/InstagramKako astrolog tvrdi, Darku najverovatnije sledi razvod i od Marine Gagić, a on neće imati sreće kada su brakovi u pitanju u narednih 15 godina.

- Darko je okrenut ozbiljnijim vezama, ne samo "šemama" i da će svaku svoju partnerku želeti da oženi. Ali trajnost samog braka nažalost barem do Darkove 40-45 godine neće biti dugačka, jer mu Mars baš pored Merkura i Sunca vrlo često donosi svađe i raskide - kaže astrolog i otkriva zbog čega će Darko imati probleme u braku.

- Darko će prvenstveno zbog posla i karijere vrlo često dolaziti do problema u braku koji će ugrožavati stabilnost i trajnost istog, bilo bi dobro da partnerka nije iz iste branše kao i on, na taj način bi brak i mogao dugo da traje - kaže astrolog i otkriva šta folk pevača očekuje na poslovnom planu.

- Što se tiče narednog perioda za Darka će biti dosta naporan i težak, prepun izazova i ne baš velikih uspeha, postojaće mnogo toga što će ga usporavati i sprečavati da ostvari želje i planove vezane za nadograđivanje svoje karijere, posebno ako se bude odlučio da posluje sa strancima. 

Astrolog otkriva i kada će konačno pevaču osmehnuti sreća, te kad može da očekuje boljitak i pozitivne promene u svom, kako emotivnom, tako i poslovnom, životu.

- Od kraja marta 2020. godine za njega počinje nov pozitivan period koji će mu doneti nov društveni status i učvrstiti uzlazni pravac njegove karijere. Od tada, pa u narednih nekoliko godina od Darka možemo da očekujemo samo hitove, a i u samom privatnom životu će se takođe situacija vidno poboljšati, pa možda negde sredinom 2021. ponovo odluči da stane na "ludi kamen" - otkriva astrolog.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Pink.rs


>