Region

Svet

Maja Marijana ponovo proživljava dramu! Bivši muž traži podelu!

Pevačica Maja Marijana ponovo proživljava dramu! Nakon spaljivanja automobila, njen bivši nevenčani muž Mladen Šmakić traži podelu imovine!

Maja Marijana ponovo proživljava dramu! Bivši muž traži podelu! Screenshoot/InstagramMaja Marijana i Mladen već nekoliko meseci nisu zajedno i on je odlučio da tuži pevačicu kako bi što pre podelili imovinu.

"Maja Marijana je pre nekoliko meseci stavila tačku na njihovu vezu. Naime, iako mu je oprostila batine koje je dobila od njega 2013. godine, njihova veza je bila na klimavim nogama. Ipak, ostala je sa njim zbog ćerke Milice, ali kada su im krajem aprila zapalili auto, Maja je odlučila da ga napusti. Saopštila mu je da je to kraj, da nema više snage za stalne stresove koje je doživljavala kraj njega i želela je da se raziđu mirno. Ipak, nije sve bilo kako je zamislila jer Šmakić nije dobro podneo raskid i želeo je da joj naudi i da joj se osveti" - tvrdi izvor blizak pevačici i dodaje da je Mladen odmah kontaktirao sa svojim advokatom.

"Kada mu je Maja rekla da hoće da se rastanu, Mladen je bio van sebe i odmah se konsultovao sa advokatom. Naime, posle razvoda, koji dogodio 2014. godine, oni su se pomirili i bili su u vanbračnoj zajednici više od tri godine. Zbog toga je Mladen stekao pravo da dele imovinu i on je doneo odluku da sve što su stekli moraju i da podele. Mladen je tužio Maju i sada želi da joj uzme kuću u Žarkovu koju su zajedno kupili. Zbog toga je pevačica početkom avgusta dobila poziv za suđenje. Ona je bila van sebe" - ispričao je i dodao da se Šmakić odlučio na taj drastičan potez jer je saznao da Marijana ima mladeg dečka Nenada.

"Mladen je hteo da prekine svaki kontakt sa pevačicom i da joj ostavi svu imovinu. Ipak, na nagovor advokata je tužio bivšu dragu, a kada je saznao da Maja ima novog dečka, bio je veoma besan i bio je istrajan u odluci da joj uzme svu imovinu. Naime, Marijana je uplovila u vezu sa mladim dečkom Nenadom, a koliko uživa ljubavi čak i ne krije. Ona na svom Instagram profilu objavljuje fotografije s njim i stavlja da joj do Mladena više nije stalo" - otkrio je izvor.

Maja Marijana je rekla da nije dobila nikakav poziv za suđenje, kao i da prvi put čuje da ju je Mladen tužio.

"Prvi put čujem da me je Mladen tužio, ne znam o kakvom suđenju pričate, niti o imovini. Ne treba da vas interesuje da li smo Mladen i ja trenutno zajedno" - rekla je pevačica, pitanje da li je trenutno u vezi besno je odgovorila.

"I to ne želim da odgovorim. To što imam fotografije sa dečkom na Instagramu ne mora da znači da sam u vezi. Ne želim da govorim o toj temi" - rekla je Maja.

Mladen Šmakić je bio još kraći, pa je rekao da ništa ne sme da komentariše bez svog advokata.

"Sutra ću biti slobodan za komentar, ne pričam ništa bez advokata" - rekao je Šmakić.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>