Region

Svet

Novi estradni rat! Dara i Jami ne štede jedna drugu!

Novi estradni rat! Dara Bubamara i Jasna Milenković Jami ne štede jedna drugu! Jami ju je otvoreno prozvala da je niska i neobrazovana, nakon čega je Dara na Instagramu javno prozvala Jami.

Novi estradni rat! Dara i Jami ne štede jedna drugu! Instagram



Svađa je počela zbog toga što je Dara u više navrata u različitim TV emisijama prozvala plavokosu koleginicu, što na račun izgleda, što na račun pevanja, a poslednji put je udarila i na njenu karijeru rekavši da nije znala da ona i dalje peva. Iako se nikada do sada nije oglašavala kada su ove stvari u pitanju i nije reagovala na Darine prozivke, Jami je nedavno prokomentarisala reči upućene na njenu adresu:

"Ja Daru volim, ona je slatkica za mene, znate kako kažu: "Možda ćeš jednom porasti (smeh). Ja joj ovom prilikom poručujem da pročita neku knjigu."

Dari se ova prozivka nije ni malo dopala, pa je putem Instagrama prozvala na brutalan način objavivši sliku Jami sa jednog njenog TV gostovanja na kom je imala neobičnu firzuru i napadnu šminku, te je napisala:

"Ovo je čudovište koje mene proziva! Jami."

"Ovo svoje izdanje ne shvatam lično jer su me profesionalci šminkali, frizirali i omanuli. Dešava se. Mnogi koji me vole su me prozvali dobronamerno da to sebi više ne dozvoljavam jer su navikli na prelepu Jami, što ja i jesam, zbog čega sam ih i poslušala. Tu spada i Radica, moja mala, malecka Pipika, ljubim je puno." - prokomentarisala je Jami kroz smeh, aludirajući opet na visinu svoje koleginice.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Srpski telegraf

Povezane vesti:


>