Region

Svet

Toma Panić priveden! U toku je saslušanje u Prekršajnom sudu!

Pre nekoliko dana bivši zadrugar i maneken je u pripitom stanju pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić zbog čega je ona podnela tužbu protiv njega. Toma Panić priveden! U toku je saslušanje u Prekršajnom sudu!

Toma Panić priveden! U toku je saslušanje u Prekršajnom sudu! Screenshoot/InstagramPre nekoliko dana bivši zadrugar i maneken Toma Panić je u pripitom stanju pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić zbog čega je ona podnela tužbu protiv njega. Nadežda je istog dana posetila Urgentni centar kako bi uradila sve potrebne analaze.

Toma je takođe istog dana saslušan u policiji, a jutros je priveden zbog suđenja u prekršajni sud u Ustaničkoj ulici. U toku je saslušanje, a oglasila se i Nadežda Biljić:

"Nemam pojma, niti me zanima bilo šta vezano za Tomu. Znam da to nema veze sa tim što je mene prebio. Verovatno je priveden zbog nekih ranijih prekršaja, a bilo ih je ihahaj. Znam da je gonjen takođe zbog neke tuče! U svakom slučaju ne želim da komentarišem ništa vezano za njega. Spremam da objavim novu pesmu i sada me samo zanima moj život i karijera."
 

Toma Panić otkrio zašto je priveden!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs


>