Ostalo

Sme�no

Viber: EXIT predstavlja lepote Crne Gore kroz Sea Dance stikere!

Viber! Kao najavu za ovogodišnje moćno izdanje "Sea Dance" Festivala u Crnoj Gori, EXIT-ov tim predstavlja posebni "Sea Dance Festival" paket besplatnih Rakuten Viber stikera i zvanični "Sea Dance Community" na ovoj vodećoj globalnoj platformi za razmenu poruka! Lepote Crne Gore kroz "Sea Dance" stikere!

Viber: EXIT predstavlja lepote Crne Gore kroz Sea Dance stikere! Promo



Više od milijardu korisnika Rakuten Vibera širom sveta moći će da izraze svoj festivalski duh, energiju i strast tako što će besplatno preuzimati i deliti izražajne vizuale iz novog paketa stikera posvećenog Sea Dance Festivalu, vodećim zvezdama koje će na njemu nastupati i jedinstvenom festivalskom iskustvu u ambijentu prirodnih lepota crnogorske obale. Kroz članstvo u zvaničnom Community-ju Sea Dance Festivala, obožavatelji će moći redovno da primaju i prosleđuju najnovije i najvažnije informacije o programu festivala i pratećim zbivanjima, učestvuju u nagradnim igrama i ostalim takmičenjima i uživaju u zvaničnim fotografijama i video klipovima festivala odmah po njihovom objavljivanju. 

Sudeći po uspehu koje su EXIT festivalski paketi stikera ostvarili tokom proteklih godina, sa preko 3.5 miliona preuzetih stiker paketa u 174 zemlje sveta, koji su podeljeni 42 miliona puta, sva je prilika da će i novi Sea Dance stikeri uživati istu popularnost i dostići impozantne brojke širom planete. EXIT Festival, jedan od 10 najpopularnijih globalnih brendova na aplikaciji Rakuten Viber širom sveta - uz FC Barselonu, Coca-Colu i druge, načinio je ovim još jedan važan korak u daljoj uticajnoj promociji Crne Gore i grada Budve - između ostalog i time što se, pored verzije na našem jeziku, ovaj paket stikera nudi za besplatno preuzimanje i u verziji na engleskom za korisnike Rakuten Vibera širom sveta.

Preuzmite besplatno "Sea Dance" Stikere na aplikaciji Rakuten Viber OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>