Style

Ljubav & Sex

Vreli horoskop: Koji znak je vaš idealan partner u seksu?

U krevetu sa Bikom čeka vas duga predigra, a Vage traže seksi scenografiju, lepršavi donji veš i senzualnu muziku. Teško da se na osnovu horoskopa donose neke važne ljubavne odluke, ali činjenica je da sa nekim znacima imamo bolju energiju i pritom mislimo na onu seksualnu. Ako ste u potrazi za iskustvom života, nije na odmet proveriti šta kažu zvezde. Vreli horoskop: Koji znak je vaš idealan partner u seksu?

Vreli horoskop: Koji znak je vaš idealan partner u seksu? Svet Plus
OVAN

Asertivni i pomalo agresivni, ovnovi traže pobedu. Češće su lovci, nego ulov, a za svoje seksualne performanse traže trenutnu potvrdu. Ne zamaraju se emotivnim igricama, a u trenucima nežnosti vole masiranje glave.

Najbolji spoj: Lav, vaga, devica, škorpija.

BIK

Više senzualni, nego seksualni. Bikovima je predigra s puno mirisa, zvukova i dodira skoro važnija od samog vođenja ljubavi. Nisu od onih koji traže seks, izbegavaju avanture za jednu noć i radije čekaju da neko pronađe njih.

Najbolji spoj: Škorpija, rak, devica, jarac.

BLIZANCI


Opušteni su i širokih vidika. Vole seks na neuobičajenim mestima, začinjen s puno eksplicitnih rečenica. Blizanci su skloni flertu, uvek u potrazi za nečim novim. Za njih je seks zabava pa se najbolje slažu s partnerima koji su maštoviti u krevetu.

Najbolji spoj: Ovan, blizanci, strelac, vodolija

RAK

Kreativni su i senzualni, vole zavođenje. Rakovi su izrazito intuitivni i najčešće znaju šta godi njihovom partneru. Seks je za njih prepun ljubavi i požude, a kako su izraziti gurmani, predigra s rakom često uključuje hranu.

Najbolji spoj: Bik, lav, jarac, ribe.

LAV

Izrazito izraženog libida, u potrazi za seksualnim partnerom lavovi se najčešće oslanjaju na svoj neodoljivi šarm. Uvek su dobro društvo, vole da zadovolje, ali i da budu zadovoljeni. U krevetu su strastveni i traže stalnu potvrdu. Obožavaju zavođenje i predigru, a posebno su osetljivi na leđa.

Najbolji spoj: Škorpija, ovan, strelac, lav.

DEVICA

Energične device su daleko od nevinašaca. Seksualne su i senzualne. Obožavaju dodirivanje, duge poljupce i nežne masaže. Oko seksa ne dižu buku, nego se oslanjaju na osećaj.

Najbolji spoj: Bik, vaga, ribe, jarac.

VAGA

Najprefinjenija od svih horoskopskih znakova, vaga ima nepogrešiv ukus, ali je nežna i osetljiva. Zato je za njih seks prvenstveno stimulacija na mentalnom nivou. Nisu imuni na flert, obožavaju seksi scenografiju, lepršav donji veš i senzualnu muziku.

Najbolji spoj: Ovan, blizanci, lav, strelac.ŠKORPIJA 

Škorpije su izrazito seksualne. Vođenje ljubavi kod njih je gotovo uvek protkano dramom i uzbuđenjem. Vole igre moći, a zbog jako izraženog libida i jakih emocija, često zanemaruju sopstvene potrebe.

Najbolji spoj: Bik, lav, škorpija, riba.

STRELAC

U krevetu su šarmantni, nežni i pažljivi. Svakodnevni seks može brzo da im dosadi, pa od partnera uvek traže da budu spontani. Slobodne strelčeve često prati glas da su pomalo promiskuitetni, a u vezama takođe vole određenu dozu slobode kako bi mogli da isprobavaju nove stvari.

Najbolji spoj: Lav, ovan, blizanci, vodolija.

JARAC

Baš kao i škorpije, jarčevi su istovremeno seksualni i senzualni. Kako biste ih uzbudili, nije potrebno ništa previše komplikovano. Ipak, noge i kolena su im osetljiviji od ostatka tela. Ne vole da ih pažnjom, poljupcima i zagrljajima obasipate u javnosti, ali zato u krevetu i te kako očekuju pohvalu.

Najbolji spoj: Rak, bik, jarac, devica.

VODOLIJA 

Vodolije se smatraju najmanje konvencionalnim od svih horoskopskih znakova u svim segmentima života. Obožavaju da ih zavode, ali ipak vole da zadrže i nešto sopstvene moći. Ako su na istom mentalnom nivou s partnerom, u krevetu će biti maksimalno entuzijastični i maštoviti.

Najbolji spoj: Blizanci, vodolija, strelac, devica.

RIBE

Ribe se slažu s najrazličitijim vrstama ljudi i nemaju problem s privlačenjem pažnje. U krevetu su romantični i zaigrani. Osvojićete ih maštovitom tehnikom. Više vole da  zadovolje nego da budu zadovoljeni.

Najbolji spoj: Škorpija, rak, devica i vaga.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/zadovoljna.hr

Povezane vesti:


>